Last of Us dizisi hakkında yeni açıklamalar geldi

Alparslan Gürlek 1.08.2022 - 11:49
Last of Us HBO dizisi hakkında Ellie rolünü canlandıran Bella Ramsey yeni açıklamalar yaptı. Merakla beklenen dizi için heyecan artıyor, önümüzdeki yıl gösterime girecek.

HBO'nun yaklaşan The Last of Us dizisi için dizinin yıldızlarından Bella Ramsey, dizi hakkında yeni açıklamalar yaptı. Söylediklerinden anlıyoruz ki kendisi de en az hayranlar kadar dizi için heyecanlanmış durumda.

The Last of Us dizisi hakkında yeni açıklama geldi

Videoların dizi uyarlamaları son zamanlarda özellikle Resident Evil dizisinden sonra oyuncular ve seyirciler nezdinde beğenilmedi fakat yaklaşmakta olan The Last of Us dizisi bu durumu değiştirmeye çalışıyor gibi görünüyor. Dizinin genç aktrisi Bella Ramsey, "Hayranların diziyi seveceğini düşünüyorum" dedi. İnsanların oyunun dizi uyarlaması hakkında endişelenmesinin doğal olduğunu vurgulayan Ramsey şu ifadeleri kullandı:

"Elbette bunun için endişelenen insanlar olduğunu biliyorum. Bir izleyici olarak -ya da bir oyuncu- sizin için çok değerli bir şey olduğunda, elbette uyarlama konusunda endişeleneceksiniz. Ama dürüst olmak gerekirse, insanların diziyi seveceğini düşünüyorum. Oyunun duygusal ritmini çok iyi takip ediyor ve oyuna sadık kalarak onu onurlandırıyor."

Last of Us dizisi hakkında yeni açıklamalar geldi

Artık Last of Us dizisinin çekimleri bitmiş durumda. Beklenen yapım önümüzdeki yıl gösterime girecek. Joel rolünde Pedro Pascal ve Ellie rolünde de Bella Ramsey'in oynayacağı yapım için Haziran ayında yeni bir görsel de yayınlanmıştı. Daha önce ise Mayıs ayında dizi setinden bazı sızıntılarla karşılaşmış, FEDRA'yı görmüştük.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 02:08
Bu ne biçim ellie? Ellie nizi vicdanınıza koyun
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2022 02:20
Hay yapacağın esprinin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 16:20
Bu castları gördükçe Hollywood'da da fena halde torpil döndüğünü düşünüyor insan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 16:31
Joeli canlandıran oyuncuya alıştım ama Ellieyi canlandıran kız bir gram bile andırmıyor. Niye böyle bir oyuncu seçimi yapmışlar. Aynısını Witcher dizisinde de yapmışlardı çılgına dönmüştüm. Göz var nizam var! Az benzeyen bir oyuncu bulun! Bari saç göz rengi uysun! Yine sinirlendim :@
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 01:38
Ellieyi oynayan karaktere bende hiç ısınamadım. Umarım 2 bölümde büyüklük halini başka Ellieye benzeyen bir oyuncu oynar. Bu arada oyunculuğuna lafım yok! Fakat ben biraz karakter uyumuna tip uyumuna bakarım. Belki çok iyi Ellie olacak ama ne bileyim. Ellieyi böyle hatırlamak istemezdim
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 21:35
16:31 Haklı bir yorum ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last of Us dizisi hakkında yeni açıklamalar geldi
İlginizi Çekebilir