League of Legends 10.23 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 14.11.2020 - 20:55
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 10.23 yama notları yayınlandı.

League of Legends tarihinin en büyük yamasıyla karşı karşıyayız. Sezon Öncesi Dönem burada ve bu yıl her oyun açtığınız eşya dükkânı, en sevdiğiniz eşyalar ve yepyeni ihtişamlı eşyalar dahil olmak üzere devasa eşya değişikliklerine gidilerek Sihirdar Vadisi'ne yeni bir heyecan geliyor. Ayrıca Savaş Makinesi Nasus, Savaş Makinesi Zac, Direnişçi Jayce, Direnişçi Singed ve Direnişçi Yorick kostümleri de 12 Kasım 2020 tarihinde çıkıyor.

League of Legends 10.23 yama notları yayınlandı

League of Legends 10.23 yama notları yayınlandı

10.23 yamasıyla birlikte önerilen eşyalar sayfası mevcut diziliminizin hangi noktada olduğunu, kime karşı savaştığınızı ve oyunun nasıl ilerlediğini göz önünde bulundurarak şampiyonunuza uygun eşyaları öneriyor. Sayfa mutlak güce ulaşma yolculuğunuzda size sonraki adımları gösterecek. Eşyaların hepsini görmek istiyorsanız, Tüm Eşyalar sayfasına gitmeniz gerekiyor. Bu arada sezon öncesi dönem için yapılan şampiyon ayarlamalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sezon Öncesi Dönem Şampiyon Ayarlamaları

Caitlyn: Kritik vuruş ihtimaliyle artan Tam Kafadan hasarı azaldı.

Jhin: Pasifin kritik vuruş hasarı azaltması ve kritik vuruş ihtimali azaldı.

Senna: Pasifin kritik vuruş hasarı azaltması ve 20 ruh başına kazanılan kritik vuruş ihtimali azaldı. R artık kullanıldığında Sis Hayaletlerini topluyor.

Tryndamere: Pasifin kritik vuruş ihtimali sabitlendi.

Yasuo: Pasif artık %100'ün üstündeki kritik vuruş ihtimalini ilave saldırı gücüne dönüştürüyor.

Yone: Pasif artık %100'ün üstündeki kritik vuruş ihtimalini ilave saldırı gücüne dönüştürüyor.

Akali: Q'nun bedeli ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Katarina: Pasif, E ve R artık isabet etkilerini uyguluyor. R artık hem fiziksel hasar hem de büyü hasarı veriyor ve saldırı hızına bağlı olarak güçleniyor.

Kayle: Pasifin ilave saldırı hızı artık yetenek gücüne bağlı olarak artıyor.

Ornn: Şaheser geliştirmeleri artık ihtişamlı eşyalara uygulanıyor. Ornn artık zırh ve büyü direncinin yanı sıra ilave can artışı da kazanıyor. İlave savunmalar artık oluşturduğu şaheser eşya başına artıyor.

Viktor: Sihir Çekirdeği kalktı; Viktor artık yeteneklerini şampiyonları alt ederek ve son vuruş yaparak geliştiriyor. E'nin hasarı arttı. Mana büyüme oranı arttı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 10.23 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir