Mortal Kombat filmi süresiz olarak ertelendi

Özgür Deveci 12.11.2020 - 18:06
Greg Russo ve Dave Callaham'ın senaryosunu kaleme aldığı Mortal Kombat reboot filmi, pandemi nedeniyle süresiz olarak ertelendi.

Greg Russo ve Dave Callaham'ın senaryosunu kaleme aldığı Mortal Kombat reboot filmi, pandemi nedeniyle süresiz olarak ertelendi. Filmin yapımcısı Todd Garner, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Oyuncuların sosyal medyasına baktığınızda, birkaç gün daha çekim yaptığımızı anlarsınız diye düşündüm. Her zaman Mart ayı için plan yapmıştık. Ancak pandeminin başka planları vardı. Sinema salonları yeniden açılana kadar filmimiz için herhangi bir çıkış tarihi olmayacak. Hatta aynısı fragman için de geçerli" ifadelerinde bulundu. Buna ek olarak Garner, filmin yakın zamanda bazı sahnelerinin yeniden çekildiği açıkladı. Ancak tam olarak hangi sahnelerin olduğu ve bu yeniden çekim sürecinin ne kadar kapsamlı olduğunu belirtmedi.

Mortal Kombat filmi süresiz olarak ertelendi

Mortal Kombat filmi, pandemi nedeniyle süresiz olarak ertelendi

Mortal Kombat filmi, Simon McQuoid'in ilk yönetmenlik deneyimi olacak. McQuoid'e yapımcılar olarak James Wan ve Todd Garner eşlik edecek.  James Wan'ı daha çok Saw, Insidious ve The Conjuring gibi korku serilerinden tanıyoruz. Todd Garner ise, Aquaman ve Fast & Furious gibi filmlerde yapımcı ve yönetmenlik çalışmalarıyla biliniyor. Bu arada, Garner, Adam Sandler ve Kevin James'in de dahil olduğu popüler komedi yapımları da dahil olmak üzere çok sayıda filmde rol aldı.

Midway tarafından geliştirilen popüler dövüş oyunu serisinden uyarlanan filmlerin ilki 1995 yılında Resident Evil filminin yönetmeni Paul WS Anderson tarafından çekilmişti. Ardından John R. Leonetti imzasını taşıyan 1997 yapımı Mortal Kombat: Annihilation filmi serinin hayranlarıyla buluştu. Greg Russo ve Dave Callaham'ın senaryosunu yazdığı reboot filmi ise, Simon McQuaid tarafından yönetilecek.

Filmin oyuncu kadrosunda Joe Taslim (Sub-Zero), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Sisi Stringer (Mileena), Jessica Mcnamee (Sonya Blade), Ludi Lin (Liu Kang), Max Huang (Kung Lao), Elissa Cadwell (Nitara), Chin Han (Shang Tsung) ve Lewis Tan (Bilinmeyen) gibi isimler yer alıyor.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler yeni Mortal Kombat filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2020 09:32
Oyun filmleri bok gibi olmuyomuydu lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 10:25
Premses kitana yok mu? Ouvv kitanam, bıçaklı yelpazem.
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2020 08:11
anası daha güzel sindel kızına bak anasını al demişler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 12:38
Pandemi film sektörünü batırdı ya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 12:30
Şu oyuncu kadrosu beni çok umutlandıramıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 10:38
Mk11 de kustom variationlar artık ranked/tournamentte serbest oluyor ultimate patch ile haber yabsanıza bunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filmi süresiz olarak ertelendi
İlginizi Çekebilir