Netflix, DOTA: Dragon's Blood anime serisini duyurdu

Ersin Kılıç 17.02.2021 - 11:00
Netflix yaptığı açıklama ile Valve'ın DOTA isimli oyunu ile aynı evrende geçen DOTA: Dragon's Blood anime serisini duyurdu.

Netflix geçtiğimiz saatlerde yaptığım sürpriz bir açıklama ile DOTA oyunu ile aynı evreni paylaşan DOTA: Dragon's Blood anime serisini duyurdu. Oyunun yapımcısı olan Valve ile bu proje için işbirliğine giden Netflix, seri için kısa bir tanıtım videosu da yayınladı

DOTA: Dragon's Blood anime serisinin ilk fragmanı yayınlandı

Valve imzasını taşıyan DOTA bildiğiniz gibi en başarılı MOBA oyunlarından birisi. Hatta bu konuda Warcraft modu olarak çıkmasını da göz önüne alırsak türün ilk oyunu olduğunu da söyleyebiliriz. Anime serisinde oyunda da gördüğümüz bazı karakter ve terimlere de yer verilecek. Zaten tanıtım videosuna baktığımızda da Dragon Knight Davion ve Moon Princess Mirana gibi karakterlere yer verildiğini görüyoruz.

25 Mart'ta yayınlanacak olan DOTA: Dragon's Blood anime serisinin 8 bölüm olacağı da belirtilmiş. Serinin arkasında ise daha önce The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender, Kipo and the Age of Wonderbeasts ve Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge gibi yapımlara da imza atan Güney Kore merkezli Studio MIR firması bulunuyor. Seri için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 16:13
Bugüne kadar interneyte bir kere Dota reklamına rastlamamıştım. Sonunda Valve Dota reklamı yapmaya başladı :).
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 14:09
Hadi bakalım :) Sonunda bu tür işler çıkıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, DOTA: Dragon's Blood anime serisini duyurdu
İlginizi Çekebilir