Population Zero Mayıs’ta Steam’e geliyor

Kağan Depboylu 23.02.2020 - 14:19
Hikaye odaklı ve survival öğelere sahip MMO oyunu Population Zero, Mayıs ayında Steam'de erken erişime açılıyor. Oyun, 30 dolardan satışa sunulacak.

Geçtiğimiz yıl kapalı beta testleri başlayan, hikaye odaklı sci-fi MMO oyunu Population Zero, Mayıs ayında oyuncularla buluşacak. Enplex Games’in geliştirdiği oyun oyun, 5 Mayıs’ta erken erişime açılıyor.

Population Zero Mayıs’ta Steam’e geliyor

Yüzlerce oyuncunun Kepler adındaki tehlikeli dünyada maceraya atılacağı Population Zero, oyunculara hikaye odaklı bir MMO deneyimi sunmayı amaçlıyor. Her hafta düzenli olarak sıfırlanacak olan oyunda, oyuncular 7 gün boyunca hayatta kalmak için mücadele edecek. Oyuncular, her bir döngüde geçmiş yaşamlarına dair anılara sahip olacak ve önceki ilerleyişlerine dayalı olarak ödüller kazanacaklar. Oyuna aynı zamanda her yeni döngü ile beraber yeni gizemler, yeni mekanikler ve yeni bölgeler eklenecek.

Free-to-play modeli düşünülerek geliştirilmeye başlanan oyun, topluluğun ve geliştirici ekibin aldığı ortak karar doğrultusunda buy-to-play modeline geçmiş durumda. Stüdyonun bu kararının temel sebebi ise oyunun pay-to-win’e dönüşme ihtimaline dair oluşan şüpheleri ortadan kaldırma isteği. Kreatif Direktör Denis Pozdnyakov’un yapmış olduğu açıklamaya göre bu durum, geliştirici ekibin sürekli olarak yeni içerik üretebilmesine de olanak vermiş. Oyunun Steam’de satışa çıkacağı fiyat ise 30 dolar olarak belirlenmiş durumda. Oyunu erken erişimde satın alan tüm oyuncular, Pioneer Founder Pack’in tüm içeriğine sahip olacak.

Population Zero oyun içi satın alımlar içerecek ancak bu satın alımlar kozmetik eşyalar ile sınırlı tutulacak. Önümüzdeki hafta, PAX East’te oyun hakkında daha çok detaya ulaşabileceğiz.

Population Zero Mayıs’ta Steam’e geliyor

Population Zero oyuncuya ne gibi içerikler sunuyor?

Vahşi gezegene hükmedin: Kepler üstünde kol gezen yaratıklar, sundukları hayati kaynakların yanı sıra oyuncular için potansiyel birer düşman. Kaynakları toplayarak tüm uzaylı yaşam formlarına ve çetin koşullara karşı önlem alın ve vahşi gezegene hükmedin.

Hayatta kalmak için savaşın: Population Zero, tehlikeli bir dünyada hayatta kalmak için mücadele ettiğiniz bir online oyun. Oyuncular kolonilere ve gruplara ayrılacak; bölgeler, teknolojiler ve kaynaklar için sürekli olarak mücadele içine girecekler. Düşman oyuncuların kamplarını talan edebilir, seçtiğiniz oyuncular ile koloninizi genişletebilirsiniz.

Eşsiz bir dünyayı keşfedin: Kayıp gemiden geriye kalanlardan biri olarak yüzlerce farklı oyuncuya ulaşın. Diğer oyuncular ile birlikte yeni bölgeleri keşfedin ve kadim uygarlıktan geriye kalan büyüleyici alanları ziyaret edin. Gizemli gezegenin geçmişine, bugününe ve geleceğine dair tüm gizemleri çözün. Gözlerinizi açtığınız bu dünyanın sıra dışı atmosferine çekilecek ve kendinizi bir fantastik romanın içinde hissedeceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Population Zero Mayıs’ta Steam’e geliyor
İlginizi Çekebilir