Power Book II: Ghost, ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 25.09.2020 - 09:54
Courtney A. Kemp tarafından yaratılan Amerikan yapımı drama dizisi Power Book II: Ghost, Starz'dan ikinci sezon onayını aldı.

Power evreni büyümeye devam ediyor. Courtney A. Kemp tarafından yaratılan Amerikan yapımı drama dizisi Power Book II: Ghost, Starz'dan ikinci sezon onayını aldı. Starz, çok sayıda planlanan Power spin-off dizilerinin ilki olan Power Book II: Ghost'u ikinci sezon için yeniledi. Haber, birinci sezon için sadece üç bölüm yayınlanmışken ve aynı zamanda dizinin galasından bu yana sadece iki haftadan biraz fazla bir süre sonra geçmişken geldi. Power hayranı birisi olarak spin-off dizisinin bu kadar kısa sürede popüler olmasını hiç beklemiyordum.

Tariq St. Patrick (Michael Rainey, Jr.) yeni bir dünya düzeniyle boğuşurken Power Book II: Ghost, orijinal dizideki olayların kısa bir süre sonrasını konu alıyor. Babası James "Ghost" St. Patrick öldü ve annesi Tasha (Naturi Naughton), tetiği Tariq çekmesine rağmen cinayetle suçlanıyor.

Power Book II: Ghost, ikinci sezon onayını aldı

Power Book II: Ghost, ilk haftasında 7,5 milyon izleyiciye ulaştı

Starz tarafından yapılan açıklamaya göre Power Book II: Ghost, ilk haftasında 7,5 milyon izleyiciye ulaşarak, onu kanalın tarihinde en çok izlenen dizilerden biri haline getirdi. Kanalın programlama başkanı Christina Davis yaptığı açıklamada "Ghost'un elde ettiği bu başarı, Courtney'nin hikaye anlatım kalitesine, Power serisinin gücüne ve inanılmaz hayranlarımızın sadakatine bir övgüdür. Courtney, Curtis ve ekiplerinin Power evrenini yaratırken başardıkları şey olağanüstülükten başka hiç bir şey değil. İzleyicilerle birlikte Power yolculuğuna devam edebilmek bir ayrıcalık ve önümüzdeki sezonlar için heyecan verici yeni yollarla bu dünyanın daha derinlerine inmeyi dört gözle bekliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Dizinin ilk sezonu, COVID-19 küresel pandemi nedeniyle iki bölüm halinde yayınlanıyor. Sezon ortası finali 4 Ekim 2020 olarak belirlendi. Ayrıca bazı kaynaklara göre dizinin geri kalan beş bölümünün bu yıl içerisinde çekileceği belirtiliyor. Dizi, Lionsgate Television tarafından yapılıyor ve yönetmenler arasında Mark Canton, Chris Selak, Danielle De Jesus, Shana Stein ve Bart Wenrich gibi ünlü isimler yer alıyor. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu diziyi izliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2020 22:43
Tariq denilen dizi tarihinin en aptal ve itici karakterini üzerine para versen izlemem. Umarım Tommy reis bu asalağı gebertir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Power Book II: Ghost, ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir