Valheim'de 40,000 blok ile Eyfel kulesini inşa ettiler

Alparslan Gürlek 16.03.2021 - 12:55
Valheim oyuncuları 40,000 blok kullanarak oyunda devasa bir Eyfel Kulesi inşa ettiler. Minecraft rüzgarları esmeye devam ediyor.

Evet, bu da oldu! Valheim oyununda, bazı sabırlı ve azimli oyuncular emek vererek Eyfel Kulesi inşa ettiler. Son zamanların en popüler oyunu olarak internette sürekli yeni içeriklerini gördüğümüz Valheim'de oyuncular sınır tanımıyor. Evet bunu yaparken hile kullanıp işlerini kolaylaştırsalar da, hala yapılması o kadar da kolay değil.

Valheim dünyasında bir Eyfel Kulesi

Valheim için sıkça vurguladığımız Minecraft benzetmesi yine kendini gösteriyor. Oyuncuların gerek Dünya'dan gerekse kendi kreatif dünyalarından oyuna aktardığı projeler son hızla devam ediyor. Bir zamanlar Minecraft'ta bir şeyler inşa etmek için saatlerini veren oyuncuların yeni gözdesi Valheim oldu. Vot Te Game isimli bir YouTube kanalına yüklenen video, Eyfel Kulesi'nin oyuna nasıl aktarıldığını gösteriyor. Bloklarla 124 metre eninde ve 400 metre boyunda olan yapı, oyunda karşılaşabileceğiniz herhangi bir yapıdan birkaç yüz kat daha büyük. Bronz baltalarınızı bileyip işe başlamadan önce tekrarlayalım, bu bina yapılırken hile kullanıldı. Minecraft'taki "Yaratıcı Modu" gibi Valheim'de de konsol komutlarıyla kilidini açabileceğiniz bir mod bulunuyor. Bu da blokları yerleştirmek için onları üretmek yerine, doğrudan kodlarla envanterinize eklemenizi sağlıyor.

Uçma modunu ve sınırsız kaynakları etkinleştirseniz bile, hala Eyfel Kulesi inşa etmek oldukça zor. Yapan oyuncular bu yapı için tam 40.000 blok kullandığını söylüyor. Ayrıca yukarıda yer alan video hızlandırılmış olmasına rağmen 7 dakika uzunluğunda. Bu da oyuncuların bu yapıyı inşa etmek için ne kadar uğraştığını özetler nitelikte. Kule o kadar yüksek ki, üst katlarında kar oluşuyor. Bu oyuncuların yaptığı harika projeleri görünce kendi gurur kaynağım olan kibrit kutusu evime bakış açımın değiştiğini de söylemeliyim. Eğer sizlerin de böyle projeleri, büyük yapıları ve özgün tasarımları varsa, görmeyi çok isterim.

Valheim'de 40,000 blok ile Eyfel kulesini inşa ettiler

Eğer hala Valheim oynamadıysanız ve neye benzediğini merak ediyorsanız, erken erişim incelememizi okuyabilirsiniz. Ayrıca oyun için ürettiğimiz birçok içerikte size yardımcı olacak konulara değinmeye çalıştık, onları da alt taraftan ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:
Valheim Grafikleri Legend of Zelda'dan esinlenmiş
Düşük FPS sorunu çözümü
World Generator nedir? Nasıl kullanılır?
Valheim Hileleri ve bütün konsol komutları
Rehber: Hayatta kalmak için ipuçları

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 13:30
Sanki gerçekten inşa etmişler, habere gel ne saçma sapan işler.
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 16:31
Adam inşaat izleyen dayılar gibi yorum yapmış.
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 15:38
Hocam siz yanlis sitedesiniz bence
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 15:22
Bu site oyun sitesi, tabiki de böyle haberler olucak istemiyorsan gidip a haber falan izleyebilirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim'de 40,000 blok ile Eyfel kulesini inşa ettiler
İlginizi Çekebilir