Resident Evil Infinite Darkness yayın tarihi belli oldu

Alparslan Gürlek 16.04.2021 - 01:42
Bu gece gerçekleşen RE: Showcase etkinliğinde Netflix animasyon dizisi Resident Evil Infinite Darkness yayın tarihi de açıklandı.

Bu gece yapılan Resident Evil Showcase etkinliğinde serinin son oyunu Village hakkında yeni detaylar açıklanırken Resident Evil Infinite Darkness yayın tarihi de belli oldu. Netflix'te yayınlanacak animasyon dizisi için ayrıca yeni bir fragman yayınlandı ve birçok ayrıntı ortaya çıktı.

Resident Evil Infinite Darkness için yeni bir fragman yayınlandı

Neftlix'te yayınlanacak yeni animasyon dizisi, Resident Evil 4'teki olaylardan iki yıl sonrasını konu alacak. Aynı zamanda karakterler arasında Resident Evil 4'te kurtardığımız Ashley'in babası da yer alacak. Tanıdık yüzlerle birlikte karşımıza çıkacak animasyon dizisi için yayınlanan yeni fragmanı hemen alt taraftan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yeni animasyon dizisinde seriden tanıdığımız Leon S. Kennedy ve Claire Redfield karakteleri bir kez daha bir araya gelecek. RE: Degeneration ve Vendetta filmlerinde de olduğu gibi CGI teknolojisi kullanılarak üretilecek yeni animasyon dizisi için aynı zamanda elimizde bir yayın tarihi de bulunuyor. Resident Evil Infinite Darkness, Temmuz 2021'de izleyicilerin huzuruna çıkacak.

Aynı zamanda yeni animasyon dizisi için gelen detaylar oldukça ilginç. Hikayede, Beyaz Saray'ın zombiler tarafından istila edildiği bölümü ve başkanın apar topar kaçırılmasının ele alındığı kısmı fragmanda görebilirsiniz.

Resident Evil Infinite Darkness yayın tarihi belli oldu

Seriyi izleyicilerin huzuruna çıkaracak yeni animasyon dizisinin yapımcılığı Hiroyuki Kobayashi tarafından yapılıyor. Kendisinin Resident Evil serisinin yanı sıra Dino Crisis, Dragon's Dogma Sengoku Basara gibi yapımlarda da aktif olarak rol aldığını görmüştük. Aynı zamanda Devil May Cry, Resident Evil CGI filmi gibi projelerin yanı sıra son olarak Netflix'te yayınlanan Dragon's Dogma animesinin yapımcı koltuğunda da oturmuştu.

Bildiklerimizi toparlayacak olursak Resident Evil Infinite Darkness Temmuz 2021'de Netflix'e özel olarak yayınlanacak ve animasyon dizisi Resident Evil 4 oyununun hikayesinden iki yıl sonrasını konu alıyor. Aynı zamanda birçok tanıdık yüze ev sahipliği yapıyor. Netflix üzerinden dizinin resmi web sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz. Peki sizler bu animasyon dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2021 02:19
animasyonların
dejenarasyon 2008 olmasada olur çok konuşma var
lanet ulus 2012 yenilikler var serpme kahvaltı gibi aksıyon karışık geliyor orta konuşma
vendetta 2017 lanet ulusa bin basar dk 45 den sonra açılıyor az konuşma
diziyi bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2021 12:55
ABD başkanı muhabbeti kabak tadı verdi artık bu yapimin da resident evilla alakası yok. Ha Milla jojovicli filmler ha bu seri hiç farkı yok, kaliteden çok uzak.
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 09:26
Resident Evil ile alakası yok mu?? Asıl senin Resident Evil serisi ile alakan yok. Dizi Resident Evil 4 oyunundaki olaylardan 2 sene sonrasında geçiyor. RE 4 te başkanın kızını kurtarmaya çalışıyorduk. Dizide ise başkanı koruma görevindeyiz. Yani bir nevi RE 4 ün devamı diye biliriz konu olarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Infinite Darkness yayın tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir