Serious Sam: The First Encounter kısa süreliğine BEDAVA oldu

Alparslan Gürlek 24.08.2020 - 23:46
Serious Sam: The First Encounter kısa süreliğine GOG üzerinde ücretsiz oldu. Serinin ilk oyununu kütüphanenize eklemek için acele edin.

Serious Sam: The First Encounter GOG üzerinde ücretsiz oldu. GOG üzerinde olan bütün ücretsiz dağıtımlar gibi zamanımız kısa, acele edip kütüphanenize eklerseniz oyuna tamamen sahip olacaksınız.

Serinin ilk oyununu GOG üzerinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyin

Serious Sam: The First Encounter günümüzde çıkan oyunlara kıyasla antika gibi görünse de Serious Sam 4 çıkmaya her gün biraz daha yaklaşırken oyunu kütüphaneye eklemekte fayda var. Eğer nostalji yapmayı ve eski oyunların günümüzde kaybedilen dokusunu tekrar yaşamayı istiyorsanız Serious Sam: The First Encounter'ı indirip oynayabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi çok yüksek tutmamakta fayda var. Zira bedava da olsa kütüphanenize ekleyeceğiniz oyun 2001 yılında çıkmış serinin ilk oyunu.

Serious Sam ne kadar köklü ve klasik bir seri olsa da The First Encounter günümüz oyuncuları tarafından fazla hatırlanmayan ve diğerleri kadar parlak olmayan bir oyun. Biliyorsunuz bizde sirke ve bal ile ilgili bir atasözü de var, bu yüzden kütüphanenize eklememeniz için bir sebep yok. Oyunu GOG üzerinden alttaki görselde görünen kısımdan "Get it FREE" butonuna basarak ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bundan önceki GOG ücretsiz dağıtımlarında belirttiğimiz gibi, GOG'da 48 saatten uzun süre boyunca ücretsiz oyun dağıtılmaz. Eğer ihtiyara bir şans vermek istiyoranız elinizi çabuk tutun. Oyunu 26 Ağustos tarihine kadar ücretsiz edinebilirsiniz.

Serious Sam: The First Encounter kısa süreliğine BEDAVA oldu

Serious Sam: The First Encounter hakkında

Serious Sam birinci şahıs nişancı oyun serisinin ilk oyunudur. Yapımı 1996 yılından 2001 yılına kadar sürmüştür. Oyuna ait ilk fragman 2000 yılında yayınlanmıştı. Klasik FPS oyunlarının nostaljik dokularını üzerinde taşır ancak bugün açıp oynamak size 19 yıl önceki hazzı vermeyebilir. Serious Engine adı verilen özel bir oyun motoruyla geliştirilen oyunun Xbox için çıkması Kasım 2002'ye kadar sürmüştür. Oyunun Windows sürümü bugün hala serinin yeni oyunlarını geliştiren Croteam tarafından geliştirilmiştir. Serinin son oyunu Serious Sam 4 ise 24 Eylül 2020 tarihinde çıkıyor.

Ayrıca Serious Sam 4 için bugün de haberini yaptığımız sevindirici bir durum söz konusu. Oyun, 24 Eylül tarihinde çıktığında Türkçe dil desteğine sahip olacak ve bu yerelleştirme Oyun Çeviri ekibi tarafından yapılıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 21:19
https://youtu.be/Snk3NgIuNSQ nasıl ve hangi siteden indirileceği konusunda bilgi videosu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 15:17
saol abi bu sıkıcı donemlerde ii geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 13:32
işte sizi bu yüzden takip ediyorum oyunu aldım teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Serious Sam: The First Encounter kısa süreliğine BEDAVA oldu
İlginizi Çekebilir