She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinin ilk fragmanları yayınlandı

Ersin Kılıç 13.11.2021 - 17:53
Disney+ servisinde yayınlanacak olan She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinden ilk videolar yayınlandı.

Her ne kadar Marvel Entertainment kanalında olmasa da Disney+ servisinin merakla beklenen yeni yapımlarına dair ilk videolar yayınlandı. Marvel'ın 2019 Ağustos ayında duyurduğu She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinin ilk fragmanları nihayet ortaya çıktı.

She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinin ilk fragmanları yayınlandı

Fragmanlara baktığımızda oldukça sürpriz sahnelere yer verildiğini de görüyoruz. Misafir oyuncular ve farklı tonlamalar ile birlikte anlaşılan Disney, kendi yayın platformundaki Marvel yelpazesini bir hayli genişletmeye devam edecek.

Oscar Isaac, Moon Knight dizisinde başrolde

Son olarak Dune filmindeki performansı ile bir kez daha adından söz ettiren Oscar Isaac'in başrolde yer aldığı Moon Knight dizisine baktığımızda hikaye olarak benzer olsa da çizgi romandan oldukça farklı noktalara sahip olan bir hikaye örgüsü olacakmış gibi duruyor. Disney muhtemelen karakterin alt benliklerinde bazı değişikliklere gidecekmiş gibi bir izlenim aldığımı söyleyebilirim. fakat tonlamaya ve genel yapıya baktığımızda yine karanlık bir dizinin bizi beklediği gözüküyor.

Hulk ve She-Hulk aynı dizide bir araya geliyor

Jennifer Walters'ın hikayesine karşımıza çıkaracak olan She-Hulk dizisinin ilk fragmanına baktığımızda ise bizi daha önce açıklanan bir konuğun bizi beklediğini görüyoruz. Tatiana Maslany tarafından canlandırılan Jenifer, bildiğiniz gibi She-Hulk olarak dizide yer alacak. Tabi işin içinde Mark Rufalo tarafından canlandırılan Hulk'u da bu dizide göreceğiz. Zaten fragmanda da karakterin Endgame filmindeki hali, profesör Hulk olarak gözüküyor. Bunun yanı sıra Bruce Banner halini de dizide kesin olarak göreceğimizi bu fragmandan öğrenmiş oluyoruz. 

Marvel'ın ilk Müslüman kahramanı geliyor

Ms. Marvel dizisinde bildiğiniz gibi Müslüman bir karakter olan Kamala Khan'ın hikayesi anlatılacak. Zaten fragmanda da dizinin bu konulara ucundan değineceğine dair ipuçlarını net bir şekilde görüyoruz. Çizgi roman serisinde olduğu gibi Captain Marvel hayranı olan Kamala'nın nasıl süper kahramana dönüştüğüne bu dizide şahit olacağız. Bu dizinin diğerlerine göre biraz daha renkli  bir yapıda olacağı da ilk fragmandan belli oluyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2021 01:39
moon knight hastası biri olarak oyuncu seçimi yerinde fakat yeterince karanlık ve şiddet dolu bir yapım olmayacak diye korkuyorum.. ilk teaser o gerilimi korkuyu hatta oscar isaacin ses tonundan karakterin psikolojik durumu bile iyi veriliyor ama dizi çıkınca tam tersi olmaz umarım
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2021 17:26
şiddet meraklısı ne be? yapılan eserin kaynağından bir şey istiyorum ben gidip şiddeti övmüyorum ki.. deli misin ya?
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2021 16:05
Ne şiddet meraklısı insanlarsınız ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2021 23:29
şaka gibi fun made gibi duruyor her biri ki fun made daha iyi yapılırdı muhtemelen
Kalan Karakter: 300 Gönder
She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinin ilk fragmanları yayınlandı
İlginizi Çekebilir