Star Wars KOTOR Remake Geliştirilmeye Devam Ediyor

Tunay Şahin 19.03.2024 - 11:45
Saber Interactive, Embracer Group tarafından satın alınmalarına rağmen Star Wars: Knights of the Old Republic yeniden yapımında çalışmalarına devam ediyor.

Star Wars evreninin klasik oyunlarından biri olan Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) yeniden yapımı, Saber Interactive tarafından geliştirilmeye devam ediyor.

Satın Alma Sonrası Star Wars KOTOR Remake Geliştirilmeye Devam Ediyor

KOTOR yeniden yapım projesi, gelişim sürecinde bir dizi zorlukla karşılaştı. Proje ilk olarak 2021'de, modern grafikler ve çağdaş bir motor kullanılarak yalnızca PC ve PlayStation 5 için yeniden yaratılacağı duyuruldu. Ancak, Aspyr tarafından geliştirilmesi başlangıçta endişelere neden oldu, zira bu stüdyo daha önceden büyük ölçekli projeler üstlenmemişti. Durum, Embracer'ın 2022'de geliştirmeyi daha deneyimli Saber Interactive'e taşımasıyla değişti. Ancak, Saber Interactive'in Embracer Group tarafından 247 milyon dolara satılmasıyla birlikte, projenin geleceği hakkında yeni sorular ortaya çıktı.

Satın Alma Sonrası Star Wars KOTOR Remake Geliştirilmeye Devam Ediyor

Yeniden yapımdaki bu değişikliklere rağmen, Saber Interactive projeye bağlılığını sürdürüyor. Bloomberg'den Jason Schreier'ın bildirdiğine göre, KOTOR'un yeniden yapımı, Saber'in Embracer'dan ayrılmasının bir parçası olarak geliştirilmeye devam ediyor. Oyunun yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenmese de, Sony ve Lucasfilm Games'in projeye yaptığı yatırımlar, onun gelişimine devam edileceğini gösteriyor. Embracer'ın CEO'su Lars Wingefors, önümüzdeki 12 ay içinde oyunun çıkmayacağını belirtti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2024 00:36
Duke Nukem Forever gibi bir şeye hazır ol oyun dünyası. 0 beklenti bile fazla böyle yılan hikayesine dönen oyunlara.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 15:29
Böyle büyük bir markadan vazgeçmek olmazdı zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars KOTOR Remake Geliştirilmeye Devam Ediyor
İlginizi Çekebilir