Steam Yaz İndirimleri bitmeden alabileceğiniz bağımsız oyunlar

Alparslan Gürlek 5.07.2022 - 16:16
Steam yaz indirimleri 7 Temmuz'da son bulacak ve biz de bu sırada, hazır indirimdeyken alabileceğiniz mücevher niteliğindeki bağımsız oyunlardan bahsedelim dedik.

Steam Yaz İndirimleri 2022 yılı için de bitmeye yaklaşmış durumda. Bu sırada bazı değerli bağımsız yapım oyunları gözden kaçırmış olabilirsiniz. Hepimiz indirimlerde önce AAA oyunların fiyatlarına bakarız ancak, bizi orada çok uygun fiyata bekleyen bağımsız oyunlar hep en sona kalır, değil mi? Gelin birlikte ahde vefa diyelim ve bağımsız oyunlara da bir bakış atalım.

Steam Yaz İndirimleri bitiyor, bunları kaçırmayın!

Steam Yaz İndirimleri bitmeden alabileceğiniz bağımsız oyunlar

Oyuncuların alışveriş çılgınlığı dönemi olan Steam yaz indirimleri 7 Temmuz tarihinde sonlanacak. Bu sırada birçok AAA ve bağımsız oyun indirime girmiş durumda. Gözden kaçırabileceğiniz bazı yapımlar ise şu şekilde:

  • Hades (24,40 TL): Hala oynamadıysanız zorlayıcı yapısı ve aksiyon dolu savaş mekanikleriyle size muhteşem saatler vaat eden Hades'i %40 indirimle satın alabilirsiniz. Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok!
  • Dead Cells (20,00 TL): Eğer hiç soulslike oyunu oynamadıysanız, 2D soulslike deneyimi için buraya davetlisiniz. Baştan söyleyelim, zordur, insanı çıldırtan bir yapısı vardır.
  • Disco Elysium - The Final Cut (21,35 TL): RPG gibi RPG! PC platformunda Metacritic üzerinde RPG oyunları arasından en yüksek puan alan oyuna komik bir fiyattan ulaşmanız mümkün. Oynamayı düşünüyorsanız Steam yaz indirimleri bitmeden alın derim.
  • Oxygen Not Included (15,60 TL): Üs inşa etme ve hayatta kalma oyunlarıyla aranız iyiyse, bu oyun sizi uzun süre idare edecektir. 
  • Papers, Please (9,00 TL): Karar verme kabiliyetinizin ne derecede iyi olduğunu test etmek istiyorsanız sizi ekran başında terletecek bir yapımla karşı karşıya geleceksiniz.
  • Getting Over It With Bennet Foddy (4,65 TL): Aldığınız en ucuz sinir bozukluğu olacağına eminim. Ancak eğer size meydan okuyan oyunlarla aranız iyiyse kesinlikle kaçırmayın. Klavye ve kontrolcünüzü kırmadan oynayın zira yenisini bu dönemde almak zor.
  • This War of Mine (6,20 TL): Savaşın bütün kısıtlı imkanlarını ve yorgunluğunu size hissettirecek, barışın kıymetini bildirecek bir oyun. Atmosferi ve mekanikleriyle sizi bir süre kendisine bağlayacaktır.
  • Darkest Dungeon (5,85 TL): RPG gibi bir RPG daha. Bu fiyata kaç-maz!
  • Kerbal Space Program (14,75 TL): Uzaya merakınız varsa kendi teknolojilerinizi geliştirip şöyle Ay'da bir tur atmaya gidebilirsiniz.
  • What Remains of Edit Finch (16,50 TL): Eğer hikayeli oyunlarla aranız iyiyse Steam yaz indirimleri sırasında bu oyunu kesinlikle oynayın. Özgün hikaye anlatımı ve harika atmosferi ile tek seferde bitirip, saate bakıp şaşkınlık içerisinde ekranı izleyeceğinize garanti edebilirim.

Eğer sizin de paylaşmak istediğiniz oyunlar varsa, bu liste uzar gider. Steam yaz indirimleri bitmeden bütün cevherleri kütüphaneye ekleyelim, lazım olur!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 04:22
Param olmadığı için disco elysium alamadım umarım türkçe dil desteği geldiğinde indirim yaparlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Yaz İndirimleri bitmeden alabileceğiniz bağımsız oyunlar
İlginizi Çekebilir