Street Fighter karakterleri Brawlhalla'ya dövüşe katılıyor

Ersin Kılıç 23.11.2021 - 10:29
Ubisoft yaptığı açıklama ile Street Fighter serisinin sevilen bazı karakterlerinin Brawlhalla dövüş oyununa katıldığını duyurdu.

Ubisoft, Capcom ile iş birliği içinde, Street Fighter™'dan dünya savaşçıları Ryu, Chun-Li ve Akuma'nın artık Epic Crossovers olarak Brawlhalla'da erişilebilir olduğunu duyurdu.

Street Fighter karakterleri Brawlhalla'ya dövüşe katılıyor 

Gelişleri ile, Street Brawl adlı yeni bir oyun modunu içeren bir oyun içi etkinlik başlıyor. Bu modda oyuncular, 2 boyutlu dövüş oyunu ortamında ilk kimin yenileceğini gösteren can çubuklarıyla Street Fighter tarzında savaşacaklar. İlave olarak, Street Fighter'ın ikonik K.O. yazısından ilham alan yeni bir K.O. efekti, yeni bir podyum ve Satsui no Hado ifadesi ile birlikte sunulacak, böylece oyuncular o mükemmel son darbeyi indirebilirler. Suzaku Kalesine dayalı yeni bir 1v1 haritasının yanı sıra Shadaloo sembolü Zangief, bir Hadoken ve çeyrek daire ileri yumruk gösteren animasyonlu bir avatar içeren dört yeni avatar da oyuna eklendi.

 Aşağıdaki Street Fighter Crossover içeriklerinin ihtişamını yaşayın:

  • Ryu – Petra için Epic Crossover – Ryu her zaman kendini geliştirmek için en güçlü rakibi bulmaya çalışıyor. Tatsumaki Senpukyaku, Shoryuken ve Hadoken gibi ikonik tekniklerinin çoğu Brawlhalla'ya getirildi.
  • Chun-Li – Wu Shang için Epic Crossover – Dünyanın en güçlü kadını, rakiplerine nasıl tekme atılacağı konusunda bir iki şey öğreteceğinden emin. Spinning Bird Kick ve Kikosho gibi kendi tekniklerini Brawlhalla'ya getiriyor.
  • Akuma – Val için Epic Crossover – Tanrıları yenmeye odaklanan yumruk uzmanı, onları gerçekten korkudan titretmeye hazır. Tatsumaki Zankukyaku, Zanku Hadoken ve birkaç diğer teknikle nihai güce ulaşacak.

Etkinlik sona erdikten sonra tüm ögeler satın alınabilir ve oynanabilir olacak. Oyun modu ve harita, etkinlik sona erdikten sonra da oynanabilir olacak.

Blue Mammoth tarafından geliştirilen Brawlhalla, 70 milyon üzeri oyuncuyu Valhalla salonlarında zafer için savaşmaya götüren destansı ve ücretsiz bir platform dövüş oyunudur. 50 benzersiz karakter arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir. Brawlhalla, oyuncuların bir arada oyunlar oynayabileceği ve çevrim içi eşleştirme ile oyun aratabileceği Xbox One X ve Xbox Series X|S dahil olmak üzere

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter karakterleri Brawlhalla'ya dövüşe katılıyor
İlginizi Çekebilir