Surgeon Simulator 2 oynanış fragmanı hem vahşi hem eğlenceli

Alparslan Gürlek 24.08.2020 - 12:26
Surgeon Simulator 2 için yayınlanan oynanış fragmanı hem güldürüyor hem de yeni oyun hakkında fikir sahibi ediyor. Oyun 27 Ağustos'ta Epic Store'da çıkacak.

Surgeon Simulator 2, bu hafta 27 Ağustos'ta PC için çıkacak mizah yönü güçlü bir "ameliyat simülasyonu" diyebiliriz. Bossa Studios tarafından geliştirilen bu yeni oyun için ilgin, eğlenceli, komik ve vahşi bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmandaki müziklerin çok iyi olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Surgeon Simulator 2 oynanış fragmanında uzuvlar havada uçuşuyor

Bir ameliyattasınız ve müthiş yetenekli ve cesur cerrahlardan oluşan ekibinizle hatalı bir kalbi değiştiriyorsunuz. Kalp nakli yaptığınız ameliyatta işler hiç olması gerektiği gibi gitmiyor. Organları bıçaklayarak çıkarmak ve kaburgaları çekiçle kırmak gibi Surgeon Simulator yöntemlerinden bahsetmiyorum. Bu sefer işler hastanın kolunun kopmasına kadar gidiyor.

Buradan sonra Surgeon Simulator 2'nin yeni mekanikleri karşımıza çıkıyor. Öncelikle oyunun dört kişilik co-op modu olduğunu görüyoruz. Ayrıca cerrahlar, hasta için yedek organları, ağrı kesicilerini, kan takviyelerini ve bilimum işlevsel aracı almak için odadan odaya koşturuyor. Oyunun temel oynanış yapısı dışında bölümlerin de çeşitlenmiş ve zorluğun biraz artmış olduğunu görüyoruz.

Hatta fragmanın sonlarına doğru hastanın kafasını kopartan cerrah, yedek bir kafa almak için gittiğinde bir taşıma bandı olduğunu görüyoruz. Taşıma bandında giden yedek kafayı yakalamak için oradan oraya koşturan şair bize şunu anlatıyor; takım gibi çalışın.

Surgeon Simulator 2 oynanış fragmanı hem vahşi hem eğlenceli


Bu sefer bir oyundan daha fazlasını başaran Bossa Studios, Surgeon Simulator 2 ile oyunculara kendi çılgın bulmacalarını ve ameliyatlarını yapmasına müsaade ediyor. Görünen o ki Surgeon Simulator 2, ilk oyunun ardından gelişmelerle gelerek bize ekran başında kahkahalar attıracak. Sizi bilmem ama, oynanış fragmanını izlerken birçok yerde önümdeki çayı içemedim. Mizah unsuru kuvvetli oyunlar gerçekten bu sektörün apayrı bir lezzeti.

Tekrar hatırlatalım, Surgeon Simulator 2, 27 Ağustos 2020 tarihinde PC için çıkıyor. Epic Games Store üzerinde ön sipariş ile an itibariyle alınabilir. Fiyat olarak da katıksız bir eğlence için 39,00TL gerçekten uygun. Oyun Epic Games Store üzerinde çıkacak. İlk oyunun aksine Steam üzerinden edinemeyeceğiz. Steam tek tek bağımsız geliştiricileri kaybetmeye başladı. Apple ile mücadelesine devam eden Epic Games ise gün geçtikçe oyun ve geliştirici yelpazesini genişletiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surgeon Simulator 2 oynanış fragmanı hem vahşi hem eğlenceli
İlginizi Çekebilir