Texas Chain Saw Massacre büyük ilgi görüyor

Taylan Bal 23.08.2023 - 11:46
Xbox Game Pass'e eklenen The Texas Chain Saw Massacre, ilk 24 saat içinde çok sayıda oyuncu tarafından büyük ilgi gördü.

Microsoft'un Xbox Game Pass hizmetine son eklenen oyun olan The Texas Chain Saw Massacre, ilk 24 saat içinde çok sayıda oyuncu tarafından ilgi gördü. Multiplayer oyunlar genellikle abonelik hizmetlerinde başarılı olma eğiliminde. Çünkü anında bir topluluk oluşuyor. Texas Chain Saw Massacre, aynı zamanda birinci gün Xbox Game Pass oyunu olması nedeniyle özellikle başarılı oldu.

The Texas Chain Saw Massacre çok yüksek ilgi gördü

18 Ağustos'ta Xbox Game Pass'e eklenen The Texas Chain Saw Massacre, Microsoft'un abonelik hizmetinde kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu durum, oyunun multiplayer yapısının abonelik hizmetlerinde genellikle iyi performans göstermesi nedeniyle pek şaşırtıcı değil. Ayrıca, oyunun birinci gün Xbox Game Pass oyunu olması da bu başarının arkasındaki faktörlerden biri.

The Texas Chain Saw Massacre çok yüksek ilgi gördü

Oyunun çıkışından yaklaşık bir gün sonra resmi Texas Chain Saw Massacre Twitter hesabı, ilk gün içinde 1 milyondan fazla oyuncunun oyunda yer aldığını doğruladı. Oyunun popülaritesi kuşkusuz devam ediyor ve eleştirmenler arasında da olumlu bir izlenim bıraktığı görülüyor. İnceleme derleme sitesi OpenCritic, oyunu şu anda güçlü bir ürün olarak değerlendiriyor. Ek olarak oyun farklı platformlarda ortalama 78 puan alıyor. Bu oyun, korku veya multiplayer seven oyuncuların Xbox Game Pass üzerinden denemeleri gereken güçlü bir oyun gibi görünüyor.

Oyunun temel oynanışı merak ediliyor

The Texas Chain Saw Massacre'ın temel oynanışı, 4'e 3 bir maç yapısına dayanıyor: 4 oyuncu "kurban", 3 oyuncu Slaughter ailesinin üyelerinden (Sissy, Hitchiker, Johnny, Cook ve ikonik Leatherface) kaçmaya çalışıyor. Hem kurbanlar hem de aile üyeleri, kaçma veya cinayet amaçlarına yardımcı olan belirli yeteneklere sahip. Oyun, Dead by Daylight tarzında eğlenceli bir asimetrik korku oyunu ancak kendi türüne özgü bir dokunuşla sunuluyor.

Asimetrik bir korku oyununa ilgi duymayan oyuncular, Xbox Game Pass'te başka oyunlar da bulabilirler. Oyuncular, yakında yeni oyunların ekleneceği bölümü de bekleyebilirler. Ancak aynı zamanda Sea of Stars'ın 29 Ağustos'ta Xbox Game Pass'e geleceğini de bilmelisiniz. Bunun ardından Bethesda'nın Starfield oyununun servise katılması bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2023 03:36
Oyunu online olarak kırmışlar çünkü o yüzden o kadar oyuncu vardır sunucularda. Yoksa bende oynadım hep aynı şeyleri yapıyorsun sıkıcı oyun yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2023 19:20
Plus varken passe gerek yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Texas Chain Saw Massacre büyük ilgi görüyor
İlginizi Çekebilir