The Haunting: Bly Malikânesi için beklenen fragman geldi

Ersin Kılıç 31.08.2020 - 16:19
The Haunting of the Hill House'dan sonra bu sefer de Bly Malikânesi'ne gidiyoruz. 9 Ekim'de yayınlanacak dizinin ilk fragmanı nihayet yayınlandı.

The Haunting: Bly Malikânesi (The Haunting of Bly Manor) dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz dakikalarda Netflix tarafından yayınlandı. Serinin ilk sezonundan hatırladığımız bazı oyuncuları da içerisinde barındıran dizinin 9 Ekim'de yayınlanacağı açıklandı.

The Haunting: Bly Malikânesi 9 Ekim'de yayınlanacak

The Haunting of the Hill House dizisi bana göre Netflix orijinal içerikleri arasında en başarılı yapımların başında geliyor. Özellikle gerilim atmosferi ve hikaye kurgusu ile izlemeniz gereken şovlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Tek açı ile çekilen sekanslarıyla da adından söz ettiren dizinin 2.sezonu ise yepyeni bir hikayeyi anlatacak.

Yani başta da söylediğim gibi ilk sezondan hatırladığımız bazı oyuncular dizinin yeni sezonunda yer alsalar da farklı karakterlere hayat verecekler. Yayınlanan fragmana baktığımızda ise atmosfer ve gerilim öğelerinin ilk sezonu aratmayacağını görüyoruzThe Haunting: Bly Malikânesi bilgilerine ve yayınlanan bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

2018 yapımı The Haunting: Tepedeki Ev’in ardından çekilen The Haunting: Bly Malikânesi, 9 Ekim’de yayına giriyor. Antoloji dizisi The Haunting’in bu yeni sezonu, Bly Malikânesi ile buranın canlı ve ölü sakinlerinin yaşamlarına odaklanıyor. The Haunting: Bly Malikânesi’nde Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith ve Amelia Eve rol alıyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Haunting: Bly Malikânesi için beklenen fragman geldi
İlginizi Çekebilir