The Medium yeni canlı-aksiyon fragmanı ile dikkat çekiyor

Alparslan Gürlek 15.01.2021 - 13:58
The Medium için yayınlanan yeni fragman bu sefer gerçek aktörler tarafından canlandırılmış ve yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kendilerini Blair Witch, Layers of Fear 1, 2 ve Observer oyunlarından tandığımız Bloober Team tarafından geliştirilen The Medium için yeni bir video yayınlandı. Bu yayınlanan yeni fragman bildiğimiz oyun fragmanlarının aksine gerçek insanların oyunculuklarıyla kaydedilmiş ve oyun içi görüntüler içermiyor. Oyuncuların korku duygusunu sanat kaygısı güderek besleyen ekipten bu tarz bir fragman görmek sevindirici oldu.

The Medium fragmanı yayınlandı fakat bu sefer korku oldukça "gerçek"

The Medium için yayınlanan yeni fragman oyunun kendisine ait büyük ipuçları ya da doğrudan oyunun kendisini temsil etmiyor. Ancak daha önce oyun için yayınlanan oynanış videosunu seyrettiyseniz tanıdık yüzler ve "çığlıklar" duymak mümkün. İki farklı gerçeklik üzerinde yaşanan olayları konu alan yapımın fragmanı da yine iki ayrı gerçeklik üzerinde işlenmiş. Karanlık ortamlar, fazlasıyla çığlık ve belirsiz görüntüler... Her şey oldukça korkunç görünüyor. Layers of Fear ile oyunculara "Biz farklı bir şey yapmak istiyoruz ve bunun için güzel yöntemlerimiz var" demeyi başaran Bloober Team yeni oyun için de alışılmışın dışında bir yapı ve atmosfer vaat ediyor. Ne kadar başarılı işleyecekleri konusu ise ancak oyuncularla buluştuğunda yanıtı gelecek bir soru.

The Medium yeni canlı-aksiyon fragmanı ile dikkat çekiyor

İlk kez 2020'nin ortalarında duyurulan oyun aynı yılın sonlarına doğru çıkacaktı. Devamında gelen bir güncelleme ile oyunu 2021'e ertelediğini duyuran ekip oyunun son çıkış tarihi olarak ise 28 Ocak 2021'i işaret ediyor. Xbox Series X / S ve PC platformlarında yayınlanacak oyun PC için şu anda Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda. Aynı zamanda an itibariyle %10'luk bir indirim ile 188,10 TL fiyatıyla satılmakta. Çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass sistemine eklenecek olan The Medium, kullanıcılara yaklaşık 10 saat süren bir oyun deneyimi vaat ediyor. Ülkemiz için belirlenen fiyatı 10 saatlik bir oyun deneyimi sunacak olan oyun için biraz yüksek olsa da, sanırım artık oyun fiyatları konusundaki standartlarımız da bu şekilde... Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 14 dakikalık oynanış videosunu izlemek için ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirisiniz. Peki sizler bu iki farklı gerçeklik üzerinde ilerleyen korku oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2021 09:58
Silent Hill kokusu aldım epey. 2 tane iç içe geçmiş gerçeklik. Diğer gerçeklikte kırmızı siyah yoğunluklu bir tema. Gerçeklik değişimleri esnasında kül tarzı transitionlar(geçişler), küçük bir kız. Medyum bir kadın, şapşal bir erkek. Gayet beğendim. Bence zaten bu tema gayet güzel. 2. S.H. olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2021 12:54
Silent Hill yazarlarımdan biri yazıyor çünkü hikayeyi. Ve müzikleride Silent Hill oyunun müziklerini yapan Akira Yamaoka.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 18:23
Yeni nesil konsolların Grafiklerde ne kadar geride olduğunu bu video özetlemiş...
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2021 10:00
Maalesef o konuda hiç bir zaman yapacak bir şey olacağını zannetmiyorum. Konsollar hiç bir zaman pc'ler kadar güçlü olamayacak. Başta yakın bile olsa, 7 senede giriş seviyesi pc'lere dönüşecek. Fps'lerde de elbette baş edemeyecek. Yine de hiç yoktan iyidir. Umarım 3-4 seneye bu sefer ps6 çıkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 14:24
Ulan bian dedimki bu grafiklerlemi oynucaz ama bi anda oyuna geçince tüm heves gitti..buda şu anlama geliyorki yeni nesil konsollar halen grafiklerde çağ atlayamamış...oyun dünyasının alt yapısı komple değişmeli ve çizgi-film düzenine son verilmesi şart...
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 19:46
fragman on umara olmuş. hangi an oyun kısmı anlamadım ben. yaz hangi dakika/saniye bakalım.
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 16:08
Oyuna geçtiği bir an yok bence bu da şu demek oluyor ki insan beğenmek istemeyince gerçeği bile beğenemiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 19:27
Heyecanla bekliyoruz. Xbox oyuncuları olarak çok şanslıyız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Medium yeni canlı-aksiyon fragmanı ile dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir