The Witcher 2. Sezon Philippa Eilhart'ı da içerecek

Alparslan Gürlek 17.03.2021 - 13:00
The Witcher 2. sezon Yennefer'ın başının belası ve güçlü bir büyücü olan Philippa Eilhart ile gelecek gibi görünüyor. Oyuncusu da belli olmuş.

The Witcher 2. sezon karşımıza daha ağır zırhlar giyen bir Geralt ile birlikte yeni karakterleri de çıkaracak. Özellikle sahireler locasından güçlü ve Yennefer'ın sıkı kankası -bir kaşık su bulsa...- Philippa Eilhart'ın da dizide yer alacağı söyleniyor. Philippa için kastın kim olacağı da belli oldu.

The Witcher 2. Sezon: Philippa Eilhart gelebilir

Redanian Intelligence'a göre The Witcher 2. Sezonu, Witcher oyunlarında ve romanlarında önemli bir yeri olan Philippa Eilhart'ı da içerecek. Hem de karakteri Beauty and the Beast ve Mamma Mia da dahil olmak üzere bir dizi müzikal filmde rol alan Cassia Clare canlandıracak. Dizinin kastının geri kalanı gibi, söz konusu oyuncu da kitaplarda bahsi geçen Eilhart ile hiç benzerlik taşımıyor. Maalesef, yine...

The Witcher oyunlarında, Philippa hem The Witcher 2 hem de The Witcher 3'te yer almıştı. Kararlarınıza bağlı olarak hem bir düşman hem de bir müttefik olabildiğiniz karakter, oyunda yer yer kritik kısımlarda karşımıza çıkıyordu. Son oyunda şu -olmayan- gözleri bağlı olan öfkeli baykuş ablamız olur kendisi. Aslında oyunlarda farklı bir yönüyle karşımıza çıksa da, Eilhart kitaplarda çok daha farklı bir karakter.

The Witcher 2. Sezon Philippa Eilhart'ı da içerecek

Sapkowski'nin Witcher kitap serisinde Geralt, Ciri ve Yennefer'in mücadelelerine sürekli karışan, kilit bir siyasi karakter olarak rol oynuyor. Yine de ana karakterlerle doğrudan fazla diyaloğa girmiyor. Redenya Kralı Vizimir vefat ettikten sonra (muhtemelen o öldürdü) Eilhart, danışmanlığının da gücünü kullanarak çevrede nüfus kazanmaya çalışıyor. The Witcher dizisinde göreceğimiz kısımlara çok değinip heyecanını kaçırmadan, Eilhart'ın sahireler locasındaki diğer büyücülerle arasının pek iyi olmadığını söyleyebiliriz. Kendisi The Witcher 2. sezon boyunca Yennefer'in huzurunu kaçıracak gibi görünüyor.

Henüz yeni sezon için belirlenmiş bir tarih yok, ancak bu yılın içinde yayınlanması bekleniyor. Geçtiğimiz yılın sonunda ortaya çıkan haberler Geralt'ı canlandıran Henry Cavill'ın yaralandığı yönündeydi. COVID-19 engeline takılan ikinci sezonun bu yıl çıkması bekleniyor. Peki sizler Philippa Eilhart'ın ikinci sezonda gelmesiyle ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce nasıl olur? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 19:11
Ya aga dizinin sahibi cdpr falan değil mi?? İptal etsinler gitsin abi ya bu ne?? Yakında wild hunt gelir onu da dark elf yaparlar. Sadece Siyahi karakteri siyahi beyaz karakteri beyaz birisi canlandıracak.
-----
Dizinin sahibi CDPR değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 10:17
bu cast seçimine itiraz edenlere ırkçı diyenler oturup ağlayabilirler. Evrendeki kadın yerine erkek seçilemeyeceği gibi beyaz karakter yerine de siyahi karakter seçilmesi saçma. Siyahiler de gitsin başka dizide oynasın. Biz gidip the wireda idris elbayı görünce sanki yerine beyaz oynatsınlar diyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 02:24
SJW saçmalığından nefret ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 13:58
Arkadaş başlayacam ayrımcılığınıza sizin. Siyahi karakter yok bu kitapta yaf. Role yakışmayan oyuncuları neden oynatıyorsunuz hayret bişe. Bu da ırkçılığa girmiyor mu? Dennis Bergkamp'ın hayatını siyahi bir karakterin canlandırması gibi bir şey bu yaf. Mahfettiniz gittiniz Witcher'ı.
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 22:03
Her şeyi gözümüze sokmaya çalışıyorlar. Söz konusu karakter zenci olsaydı elbette oynatın ama değil işte. Zorlamayın bir şeyi. Diğer cinsel eğilimlerde de bu oluyor, özellikle Netflix'te sürekli gözümüze sokuyorlar. O kişilere saygı duyuyorum elbette ancak bu tür şeyler yapmaları da b*kunu çıkarmak.
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 18:33
Arkadaşın yazdıklari nasıl ırkçılık oluyor? Black Panter afrikalı siyahi bir karakter, şimdi marvel açiıklasa yeni oyuncu beyaz olsa ne olur? Aynı şekilde witcher da polonyada geçiyor ve karakterler beyaz.
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 17:12
Asıl senin bu yazdıkların ırkçılık oluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 16:30
kitapları 5 defa okudum size tavsiyem diziyi izlemeyin size hiçbir şey katmayacak oyunu oynayın imkanınız varsa kitapları okuyun fakat diziyi izlemeyin hayatımda serisiyle bu kadar alakasız bir dizi görmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2. Sezon Philippa Eilhart'ı da içerecek
İlginizi Çekebilir