Total War: Warhammer III ön siparişleri Çin'de hayli fazla

Alparslan Gürlek 8.02.2021 - 13:01
Total War: Warhammer III ön siparişleri Çin'de oldukça popüler ve büyük başarı yakaladı. Yeni bir Total War: Three Kingdoms mu geliyor?

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde enfes bir fragman ile SEGA, Total War: Warhammer III için resmi duyuruyu yapmıştı. Daha önce Total War: Three Kingdoms'un Çin'de oldukça popüler olmasıyla ve Creative Assembly'nin en hızlı satan oyunu olmasıyla şimdi karşılaştığımız duruma zemin hazırladı diyebiliriz. Serinin Warhammer evreninde geçen üçüncü oyununun ön sipariş sayıları Çin'de hayli yüksek. Böyle olunca "Yoksa yeni bir Three Kingdoms mu geliyor?" sorusu da akıllara gelen ilk soru oluyor.

Total War: Warhammer III Çin'de serinin kaderini etkileyebilecek kadar popüler

Steam'de küresel olarak en çok satanlar listesine yükselen Warhammer III, yine de listede Valheim gibi oyunların altında kalmaktan kurtulamadı. Tabi durum Çin için böyle değil. ResetEra forumunda CenturionNami'nin belirttiği gibi, Total War: Warhammer III yerel hit Tale of Immortal gibi bir rakip karşısında bile Çin'de bir numara olarak yerini korudu. Creative Assembly tarafından geliştirilen serinin son oyununda oynanabilir fraksiyonlardan Cathay, fantezi evreninde aslında Çin'i öne çıkarıyor. Yine Warhammer evrenindeki Bretonya'nın aslında Fransa'yı çağrıştırması gibi düşünebiliriz bunu. Aynı şekilde bir başka fraksiyon olan Kislev de Rusya'yı çağrıştırıyor. Kislev ve Cathay serinin yeni oyununda yerini alacak iki fraksiyon. Aynı zamanda 1987 yılındaki "Warhammer Fantasy Battle 3rd Edition" masaüstü oyunundan bu yana tam olarak detaylandırılmadığı için Cathay geliştiricilere yorumlanabilir bir boşluk bırakıyor.

Total War: Warhammer III ön siparişleri Çin'de hayli fazla

Aynı zamanda yayınlanan fragmanın sonunda, Çinli bir hayran tarafından yapılan ve Creative Assembly'e hediye olarak verilen bir Cathay haritasıyla sona eriyor. YouTube'un Çin eşdeğeri olan Bilibili'deki duyuru fragmanının yorumlarından da anlaşılıyor ki, açıklama hayranlar arasında oldukça iyi karşılandı. Hali hazırda Çin'den ilgi bu kadar yüksek olunca yayıncı SEGA, "Patlatın bir Three Kingdoms daha" demese bari... Bildiğiniz gibi Total War: Warhammer III, 2021'in sonlarında PC için hem Steam, hem de Epic Games Store dijital vitrinlerinde satışa sunulacak. Hali hazırda ön siparişe açık ve 345 TL gibi dudak uçuklatan bir fiyattan satılıyor. Serinin eski oyunlarının bile fiyatları "kur farkı" nedeniyle yükselmeye devam ederken devam oyunları da hiç umut verici görünmüyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 9.02.2021 10:11
Çin satış fiyatı ¥ 298 yani Bizim parayla ?326,75 denk geliyor. En ucuz Arjantin fiyat TL karşılığı ?314,48.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 00:29
Medieval 3 getirilmeden bu nedir ya. İstemiyorum ben canavarlı oyun. Total war bari sen bizi bi sevindir. Stratejiye aç kaldık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 13:32
Çok pahalı serinin tüm oyunlarını oynamış orj almış birisi olarak 250den fazla edeceğini düşünmüyorum daha bir sürü dlc gelecek zaten umarım fiyat çıkışa kadar düşer
allalla
allalla 8.02.2021 17:25
Bu konuda oldukça haklısınız. Aral, Türkiye'deki dağımtıcısı imiş. O nedenle böyle şişti fiyatı sanırım.
Kendi adıma SEGA'ya, fiyat politikasının yanlış olduğunu ilettim.
Aşağıdaki bağlantıdan siz de bir talep oluşturabilirsiniz.
https://support.sega.co.uk/hc/tr
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Warhammer III ön siparişleri Çin'de hayli fazla
İlginizi Çekebilir