Türk Oyunu Quinfall Erken Erişime Giriyor

Tunay Şahin 25.10.2023 - 16:34
Efsanevi tanrılar ve sırlarla dolu bir evrende geçen Quinfall'da, kaderi değiştirebilecek seçimler yaparak bu büyüleyici MMORPG dünyasında kendi maceranızı oluşturun.

Türkiye merkezli Vawraek Technology firmasının büyük bir titizlikle geliştirdiği MMORPG oyunu Quinfall, 30 Ocak 2024'te erken erişimle oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Tamamen Türkçe arayüz ve alt yazı desteği ile yerli oyunculara özel bir deneyim sunacak olan Quinfall, 2016km2'lik devasa haritasıyla dünyanın en büyük MMORPG haritası olma özelliğini taşıyor.

Quinfall Erken Erişime Giriyor

Oyuncuları, beş farklı iklim bölgesinde sıra dışı maceralara davet eden Quinfall, bu bölgelerde her birinin kendine özgü özellikler ve sırlarla dolu olmasıyla dikkat çekiyor. Değişken hava koşullarına sahip, dört mevsimi bir arada yaşatan dinamik bir dünya sizi beklerken, gündüz-gece döngüsü sayesinde oyunda zamanın ilerlediğini ve dünyanın canlı olduğunu hissedebilirsiniz.

Quinfall Erken Erişime Giriyor

Böylesine özgün bir dünya tasarımıyla, Quinfall, MMORPG tutkunlarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. 30 Ocak'ta erken erişimle tanışacağımız bu muhteşem dünyaya hazır mısınız?

İlginizi Çekebilir: Quinfall Fragman

Quinfall Efsanesi

Efsanevi canavar tanrı Pelyonas, ejder kanı mirasına sahip Greis ve Kreas gibi tanrılarla beraber evrende hüküm sürerken, onların evrene bıraktığı izleri takip edin. Zengin geçmişlere sahip birçok ana karakterin hikayelerini keşfederken, diğer sıradan insanların günlük yaşamındaki karmaşayı da deneyimleyin. Quinfall'ın kaderine damga vuran lanetli tacın gizemini çözme yolculuğuna çıkın. Parçalanmış bir dünyada, isterseniz barışın ve huzurun elçisi olun, isterseniz artan kaosa katılın. Sürekli evrilen bir hikaye ile bu benzersiz serüvenin içinde kendinizi bulun. Unutmayın, attığınız her adım ve yaptığınız her seçim, Quinfall'ın geleceğini şekillendiriyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 04:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2024 11:34
Oyunu aktifet gelştirmeye devam et bizi bekletme
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2023 17:09
2023 bitmeden oynarız veya oynayanları görürüz diye bekliyorduk. Neyse canım şunun şurasında 30 Ocağa ne kaldı...
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2024 12:31
30 ocak oldu hala yokkkkkk cıldırıcam bekleyemiyorum artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk Oyunu Quinfall Erken Erişime Giriyor
İlginizi Çekebilir