Valheim troll evcilleştirme modu ile 'bebek troller' yapın

Alparslan Gürlek 19.03.2021 - 13:26
Valheim troll evcilleştirme modu sayesinde oyundaki en tehlikeli düşmanınızı birer dost haline getirebilir, hatta bebek trollere bile sahip olabilirsiniz.

Valheim için geliştirilen yeni bir mod oyundaki her şeyi evcilleştirebilmenize olanak sağlıyor. Valheim troll evcilleştirme modu olarak da adlandırabileceğimiz "AllTameable" modu sayesinde düşmanlarınızı güvenilir birer dost haline getirebilirsiniz. Gelin bu mod ile yapabileceklerinize birlikte bakalım.

Valheim troll evcilleştirme modu: AllTameable

Bu mod ile sadece trolleri değil oyundaki neredeyse her şeyi evcilleştirebiliyorsunuz. NexusMods üzerinde Buzz tarafından yayınlanan "AllTameable" modu sayesinde iskeletleri, trolleri, bozcüceleri ve neredeyse her şeyi evcilleştirebilirsiniz. İyi haber şu ki kendinize bir troll ordusu kurarak yolunuza çıkan her şeyi dümdüz edebiliyorsunuz. Buna oyunun boss savaşları da dahil. Modu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Follow up to my Wolf breeding post, I decided to take them to Yagluth...again. Solo this time. Yagluth VS ~50 2 star wolves. from r/valheim

Hatta şöyle ki, yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi bir oyuncu 50 kurttan oluşan sürüsüyle son boss savaşını saniyeler içinde bitirebiliyor. Bunu hesaba katarak trollerden oluşan bir orduya sahip olduğunuzu varsayarsak, son savaş birkaç saniyeden uzun sürmemeli. Ancak Valheim troll evcilleştirme modu yanında bazı gariplikleri de getiriyor. Artık bebek trollerle uğraşmanız gerekecek.

Valheim troll evcilleştirme modu ile 'bebek troller' yapın

Evet yavru, bebek olan her şeyin kendince bir tatlılığı var. En çirkin görünen yaratığın bile yavrusunun kendi içinde bir sevimliliği olabilir ancak trollerin yok. Her şeyin ters gittiği bir bilimsel deneyden fırlamış mutantlar gibi gözüküyorlar, iyi haber ise onları da sürünüze katabiliyorsunuz. Teknik olarak Valheim için yapılan bu mod sayesinde hemen hemen her şeyi evcilleştirebiliyorsunuz. Ancak hala geyik, balık ve diğer birkaç şanslı yaratık etki alanınızın dışında kalıyor.

Modun varsayılan sürümü sadece troller ve goblin türü yaratıklar için geçerli. Ancak yapılandırma dosyasını indirerek kataloğunuzu biraz daha genişletebilirsiniz. Sadece önünüzden geçecek kadar talihsiz olan bütün yaratıkları tuzağa düşürüp, onu bir yaban domuzu ya da kurt gibi besleyerek evcilleştirebileceksiniz. Siz bir yandan kendi Eyfel Kulenizi inşa ederken onlar da arkada güvenliğinizi sağlayabilirler. Tabi eğer hayatta kalma rehberimizi okumadıysanız hala Valheim'in acımasız dünyasında hayatta kalmanız pek kolay değil.

Valheim için ürettiğimiz ilginizi çekebilecek birçok içeriğe de aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Hileler ve bütün konsol komutları
Erken erişim incelemesi
Düşük FPS sorunu çözümü

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim troll evcilleştirme modu ile 'bebek troller' yapın
İlginizi Çekebilir