Wayward Realms'i beklemek için henüz erken

Murathan Özlü 4.08.2021 - 11:10
Eski Elder Scrolls yapımcılarıınn elinden çıkacak olan The Wayward Realms, henüz yapım aşamasının çok erken safhalarında.

OnceLost Games'in bu hafta başında duyurduğu devasa Single-Player RPG oyunları Wayward Realms'in, henüz yolun oldukça başında olduğu ifade ediliyor. "Pek Yakında" etiketi ile beraber  Steam kütüphanesine eklenmiş olsa da oyunun yapımcı firması, oyunu bekleyenlere sabırlı olmalarını tavsiye etti.

Wayward Realms en az bir kaç yıl uzakta

Twitterdan oyunu merakla bekleyen oyuncuların sorularını yanıtlayan OnceLost Games, oyunun henüz çok erken safhada olması sebebiyle WayWard Realms için en az bir kaç yıl beklemek gerekeceğini ifade etti.  Firma, başka bir tweete verdiği cevap da ise;

Wayward Realms

" Wayward Realms'i geliştirme konusunda aceleci davranmıyoruz, bu bazı oyuncuların canını çok sıkıyor olabilir, bunun da farkındayız. Ancak oyunu olabildiğince düzgün ve tutkulu bir şekilde çıkarmak istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Twitterda başka kullanıcıların sorularını da yanıtlayan OnceLostGames, geliştirilme aşamasındaki oyun hakkında bir miktar daha bilgi paylaştı. Oyun 1.ci kişi kamerasında oynanacak ancak isteyen oyuncular için sırf kamerası da bulunacak.  Ayrıca oyunun tamamında seslendirme bulunmayacağı, aslında bol bol yazı -diyaloglar için de- içereceği ifade edildi.

OnceLostGames "devasa" olacağını söyledikleri RPG oyununun konsola da çıkmasını umduklarını, ancak şu an yoğunlaştıkları alanın PC platformu olduğunu ifade etti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wayward Realms'i beklemek için henüz erken
İlginizi Çekebilir