Windows 11 çıkış versiyonu beta kullanıcıları için artık aktif

Murathan Özlü 27.09.2021 - 17:34
Alınan ve geri dönülen kararlarıyla, talep ettiği sistem gereksinimleri ve fazlasıyla gündemden düşmeyen Windows 11 çıkış versiyonu deneme sürüşünde.

Windows 11 çıkış tarihi yaklaşırken, Windows Insider kullanıcılarına yeni bir Windows 11 versiyonu sunuldu. Bu sürüm, yüksek ihtimalle gelecek hafta tüm Windows kullanıcılarının indirebileceği sürümün kendisi. Microsoft'un aldığı ve caydığı kararlar, talep edilen sistem gereksinimleri vb. haberler ile gündemden düşmeyen Windows 11 5 Ekim tarihinde çıkacak.

Windows 11 çıkış versiyonu test edilebilir durumda

Windows 11 betasına eklenen bu en son sürümün kod adı 22000.194. Bahsi geçen versiyon bir süredir kapalı betadaydı ancak Microsoft, beta sürümünün yavaş yavaş açılmasını uygun görmüş ki, indirme notu kısmında şu ifadeler kullanılmış:

"Yayın Önizleme kanalında, Windows'un yeni versiyonunu, kalite güncellemeleri ve yeni eklenen anahtar özellikleri, dünyanın kalanından önce kullanabilirsiniz. Bu özellikler, Windows Insider programındaki kullanıcılara da açık olacaktır."

Windows 11 çıkış

Bu aşamaya kadar Windows 11 sürümleri Beta ve Geliştirici kanallarına gönderiliyordu. Geliştirici kanalları, "sistemlerinden fedakarlık yapma uğruna Windows ile ilgili her türlü yeniliği ve güncellemeyi ilk elden tecrübe etmek isteyen teknoloji uzmanları" için, Beta kanalı ise "gelecek özellikler erkenden test edip alışmak isteyen" kullanıcılar içindi.

Windows 11'i, Windows Insider programını kullanan herkese açmak, yeni sistemin artık hazır olduğuna dair en önemli işaret. Ancak nasıl bir çıkış tercübesi sunacak, onu haftaya tecrübe edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Windows 11 çıkış versiyonu beta kullanıcıları için artık aktif
İlginizi Çekebilir