Xbox bağımsız oyunlar etkinliği 26 Mart'da yapılacak

Alparslan Gürlek 19.03.2021 - 12:11
Xbox dün yaptığı bir duyuru ile bağımsız oyunlar için bir sunum düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlik, Stalker 2'yi de içererek 26 Mart'ta başlayacak.

Xbox bağımsız oyunlar için yeni bir etkinlik düzenliyor. Microsoft konsollarına duyurulan birçok bağımsız oyun için yeni fragmanların gösterileceği sunumda Stalker 2 için de bir "güncelleme" gelecek. Hakkında çok az şey bildiğimiz yeni S.T.A.L.K.E.R. oyunuyla ilgili sonunda bir şeyler duyabileceğiz gibi görünüyor. Bunun yanı sıra etkinlikte The Ascent, Second Extinction, The Wild at Heart, Voidtrain ve Exo Online gibi oyunların da yeni fragmanları yer alacak.

Xbox bağımsız oyunlar sunumu 26 Mart'ta yapılacak

Twitch üzerinden yapılacak canlı yayının resmi ismi ID@XBOX olarak karşımıza çıkıyor. Aralarında yeni nesil için duyurulan ilk oyun olma ününü taşıyan The Ascent gibi birçok bağımsız oyun için yeni fragmanlar gelecek. Bu da konsola gelecek düşük ya da orta bütçeli yapımlara yakından bakabileceğimiz anlamına geliyor.

Microsoft "Bağımsız oyunları seviyoruz. Kanımızda var" diyor. Ayrıca son zamanlarda Twitch'te bağımsız oyunların oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaşmasının da bu etkinliğin ortaya çıkış sebepleri arasında sayabiliriz. DrinkBox Studios, Curve Digital, Devolver Digital, Dear Villagers ve birçok oyun yayıncısının oyunları yeni sunumda boy gösterecek. Aralarında en dikkat çekeni ise S.T.A.L.K.E.R. 2 için gelecek bir güncelleme olduğunu belirtmeleri. Biliyorsunuz oyun duyurulduğunda serinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Gerek grafikleri, gerekse serinin geçmişten getirdiği güven duygusu oyuna karşı büyük ilgi doğmasına neden oldu. Yayınladıkları oyun motorundan kaydedilmiş görüntüler oldukça ilgi çekici görünüyordu.

Xbox bağımsız oyunlar etkinliği 26 Mart'da yapılacak

Xbox tarafından bağımsız oyunlar için yapılacak etkinlik 26 Mart 19:00 TSI tarihinde başlayacak. Canlı yayın Twitch üzerinden /twitchgaming ve /xbox kanallarında yapılacak. Bu sırada etkinlikte bir sürü yeni oyun duyurusu yapacaklarını da söylüyorlar. Son zamanlarda oldukça ses getiren bağımsız oyunların çıkmasıyla, haliyle bu etkinlik için de beklenti yükselecektir. Bakalım yeni sunumda bizi hangi oyunlar bekliyor? Devolver Digital adı geçince, insan Shadow Warrior 3 fragmanı görmek istiyor tabi. Peki sizler bu yeni Xbox sunumu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

İlginizi çekebilir:

EA Play Xbox Game Pass ile güçlerini birleştirdi
Xbox VR gözlüğü mü geliyor?
Xbox Game Pass sistemine eklenen yeni oyunlar

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 19:54
Evil within 3 bide wolfenstein gelsin başka bi şey istemem
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 13:02
09:37 Ben bağımlıyım gardaş
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 09:37
Bağımsız diyor okuman mı yok senin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 20:44
sasi=xbox
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 12:34
Oyunlar series x de daha güzel gözükür

Microsoft=12 teraflops
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox bağımsız oyunlar etkinliği 26 Mart'da yapılacak
İlginizi Çekebilir