Xbox Game Pass aboneliğinden 5 oyun kaldırılıyor

Batuhan Bolat 15.08.2022 - 20:03
Microsoft'un Xbox Game Pass abonelik hizmetinden bugün 5 oyun kaldırılıyor.

Microsoft'un Xbox Game Pass abonelik hizmeti, beğenilen oyunlar ve ilk gün erişimleri de dahil olmak üzere sürekli olarak güncelleniyor. Oyunlar eklendiği gibi bazı oyunlar zaman içerisinde Game Pass kitaplığından da kaldırılabiliyor. Microsoft genellikle her ayın 15'inde bir grup Game Pass oyununu kütüphaneden kaldırıyor. Bugün tarih 15 Ağustos'u gösterdiği için oyunlar kaldırılmadan önce %20 indirimle satın almak veya ücretsiz olarak deneyebilmeniz için son gün olduğunu hatırlatmak gerek.

Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılan oyunlar (15 Ağustos 2022)

Xbox Game Pass aboneliğinden 5 oyun kaldırılıyor

Bugünden itibaren Xbox Game Pass aboneleri 5 adet oyuna erişimi kaybediyor. Oyunların Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılması zaman zaman sevdiğiniz bir oyun olduğunda can sıkıcı olsa da maalesef elden bir şey gelmiyor. Ayrıca Microsoft, bu ayın sonlarında Xbox Game Pass programına daha fazla oyun eklemeyi planlıyor. Ancak Ağustos 2022'nin ikinci yarısında çıkacak oyunların tam listesini henüz açıklamadı. Ancak bugün kaldırılacak oyunların listesi ise belli oldu.

Xbox Game Pass kaldırılan oyunların listesi:

  • Boyfriend Dungeon
  • Curse of the Dead Gods
  • Library of Ruina
  • Starmancer
  • Train Sim World 2

15 Ağustos, yani bugün, Game Pass aboneliğinden Boyfriend Dungeon, Curse of the Dead Gods, Library of Ruina, Starmancer, Train Sim World 2 oyunları kaldırılıyor. Oyunları ücretsiz denemek ve dijital kütüphanenizde saklamak isteyip istemediğinize karar vermek için biraz zaman var. Game Pass oyunlarına %20 indirim ile sahip olabilir ve indirim sona ermeden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass aboneliğinden 5 oyun kaldırılıyor
İlginizi Çekebilir