Xbox Game Pass kütüphanesine 3 yeni oyun eklendi

Alparslan Gürlek 11.08.2022 - 19:53
Microsoft'un sevilen abonelik hizmeti Xbox Game Pass kütüphanesine 3 yeni oyun daha eklendi. İlginizi çekebilecek oyunlar!

Sony'nin rakip olmak için PS Plus'ın ayarlarıyla oynadığı Microsoft'un Xbox Game Pass abonelik sistemi kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Bugün Xbox Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir duyuru ile üç yeni oyunun daha sisteme eklendiği açıklandı. Abonelik sisteminin kütüphanesi git gide büyüyüp genişliyor. 

Xbox Game Pass'e 3 yeni oyun daha eklendi

Cooking Simulator, Expeditions: Rome ve Offworld Trading Company oyunları bugünden itibaren Xbox Game Pass abonelerinin indirmelerine açılmış durumda. Bu oyunlardan iki tanesi PC için gelirken bir tanesi hem PC, hem de konsol üzerinden abonelerin erişimine açılacak. Aşağıdaki listede daha detaylı görebilirsiniz:

  • Cooking Simulator - Konsol ve PC
  • Expeditions: Rome - PC
  • Offworld: Trading Company - PC

Xbox Game Pass kütüphanesine 3 yeni oyun eklendi

Xbox Game Pass son zamanlarda farklı konularda da gündeme gelmeye başladı. Bugün yaptığımız bir haberde Sony'nin oyun geliştiricilerine, oyunlarını abonelik hizmetlerine sunmasınlar diye para ödediği iddiasına yer vermiştik. Hem de iddialar hiç öyle eften püften değil, direkt Microsoft'tan geliyor. Aşağıdaki bağlantıdan detayların tamamını okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Microsoft Sony'nin geliştiricilere para ödediğini iddia ediyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass kütüphanesine 3 yeni oyun eklendi
İlginizi Çekebilir