Crash Bandicoot On the Run çıkış tarihi açıklandı

Alparslan Gürlek 4.03.2021 - 17:11
Crash Bandicoot On the Run için çıkış tarihi belli oldu. Candy Crush geliştiricisi tarafından yayınlanacak oyun 25 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Activision lisansı altında King tarafından geliştirilen yeni mobil oyun için sonunda bir tarihimiz var. Crash Bandicoot On the Run, önümüzdeki ay Android ve iOS platformları için piyasaya sürülecek. Şu anda da ön kayıtlar açılmış durumda.

Crash Bandicoot On the Run çıkış tarihi

Popüler mobil oyun geliştiricisi King, Candy Crush serisi ile tanınıyor. İlk kez 2016 yılında şirket Activision'dan serinin lisans haklarını satın aldı. Bundan tam beş yıl sonra geliştirici nihayet ilk hamlesini yaptı. Crash Bandicoot On the Run çıkış tarihi oyun hakkında gelen ilk ayrıntı oldu. Bununla birlikte ücretsiz olduğu detayı ve oyun içi bazı görseller de oyuncularla (Teşekkürler Play4UK) paylaşıldı.

Sevilen serinin mobil platformlar için çıkacak yeni oyunu 25 Mart 2021'de piyasaya sürülecek. Oyun aynı zamanda hem Android hem de iOS için ücretsiz olarak çıkacak. Tabi oynaması ücretsiz (F2P) olacak ancak içerisinde mikro ödemeler içerecek. Yeni oyun ile birlikte yıllar sonra serinin ikonik karakterleri ile yeniden buluşacağız. Scorporilla, Nitrus Brio, Nina Cortex ve Dingdile gibi serinin ikonik karakterleri bu oyunda karşımıza çıkacak. Oyunun temel yapısı adadaki düşmanları bulmak, yeni silahların kilidini açmak ve özgürlüğümüzü kazanmak üzerine kurulu.

Crash Bandicoot On the Run çıkış tarihi açıklandı

Oyunun Google Play'de yer alan açıklaması şöyle:

"Crash Bandicoot geri döndü ama bu kez mobil ortamlarda koşarak tozu dumana katıyor! Çoklu evreni Dr. Neo Cortex'ten kurtarmak için Wumpa Adası'nda yüksek tempolu kapışmalı koşulara katıl; sandıkları parçala, engellerden kaç ve favori karakterlerinle karşılaş... Crash evrenindeki favori baş düşmanlarınla kapışmak, ödüller kazanmak, bir üs inşa etmek ve silah yapımı da cabası. Hem de baştan aşağı kişiselleştirilebilen Crash ile birlikte!"

Aynı zamanda oyunda ilerlerken, liderlik tablosunda zirveye çıkmak için de sizi bir mücadele bekliyor. Hali hazırda serinin yeni oyunu için Apple Store ve Google Play'de ön kayıtlara açılmış durumda. Şimdi ön kayıt yaptırırsanız, oyun piyasaya sürüldüğünde bazı hediyeler kazanacaksınız. Oyunda mikro ödemelerin olduğunu da hesaba katarsak kazanacağınız hediyeler ileride kıymete binebilir. Eğer Crash Bandicoot serisiyle aranız iyiyse, ne duruyorsunuz? Maceraya katılın!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2021 10:45
Ön kayıtlara açılalı 4 ay oldu zaten merlin. Çok geriden geliyonuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot On the Run çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir