Dragon Ball The Breakers nasıl bir oyun?

Ersin Kılıç 7.08.2022 - 16:59
Dragon Ball The Breakers hayatta kalma ve aksiyon türünü birleştirirken bu serinin en farklı oyunlarından biri olmayı başarıyor.

Anime dünyasının en köklü serilerinden biri olan Dragon Ball genelde dövüş oyunları ile karşımıza çıkıyor. Daha önce Bandai Namco birçok dövüş oyunu ile karşılaşmıştık. Bu sefer yapımı devam eden oyun ise en farklı Dragon Ball oyunlarından birisi olabilir. Çünkü Dragon Ball The Breakers hayatta kalma ve aksiyon türünü birleştirirken bu türe kendi dinamiklerini de eklemeyi ihmal etmemiş.

Dragon Ball The Breakers ilk bakış

Dragon Ball The Breakers son dönemde birçok örneği ile karşımıza çıkan oyunlardan birini, anime dinamikleri ile birleştiren bir oyun. Dead by Daylight, Friday the 13th ya da Evil Dead oyununa benzer dinamiklere sahip. Yani bir oyuncu Cell ya da Frieza gibi kötü karakterlerden birisini kontrol ederken, kalan yedi oyuncu ise kendi oluşturdukları karakterler ile hayatta kalmaya çalışan tarafı kontrol ediyor. Oyun alanındaki insanları kurtarıyor, farklı eşyalar topluyor ve seviye atlayarak daha güçlü bir Saiyan moduna geçmeye çalışıyorsunuz.

Bandai Namco daha önce kapalı beta yaptığı bu oyun için yeni bir beta aşaması daha başlattı ve biz de bu betaya katılma şansına eriştik. Bu videomuzda da sizlere oyunun genel dinamiklerini anlatıyoruz. Aşağıdan göz atabilirsiniz.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball The Breakers nasıl bir oyun?
İlginizi Çekebilir