FIFA 21 Xbox Game Pass servisine ekleniyor

Alparslan Gürlek 30.04.2021 - 15:53
Popüler futbol oyunu FIFA 21 Xbox Game Pass ve EA Play abonelik servislerinin kütüphanesine PlayStation, Xbox konsolları ve PC için ekleniyor.

Electronic Arts'ın satış rekorları kıran futbol oyunu FIFA 21 Xbox Game Pass ve EA Play kütüphanelerine ekleniyor. EA oyunun 6 Mayıs'ta her iki abonelik servisine de ekleneceğini doğruladı. Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC platformları için abonelere sunulacak.

FIFA 21 Xbox Game Pass yolcusu

Microsoft'un popüler abonelik hizmeti Game Pass gün geçtikçe kapsamını genişletmeye devam ediyor. EA'in popüler futbol oyunları serisi FIFA'nın son oyunu FIFA 21 Xbox Game Pass ve EA Play abonelik servislerinin kütüphanesine eklenecek. Oyuncular, 6 Mayıs tarihinden itibaren FIFA 21'e bu hizmetler sayesinde PS ve Xbox konsollarının yanı sıra PC platformundan da erişebilecek.

Önceki haberlerimizden birinde belirttiğimiz gibi Mario Kart Live geliştiricisinin EA tarafından yayınlanan takım tabanlı çok oyunculu oyunu Knockout City de 21 Mayıs'ta çıkar çıkmaz EA Play ve Xbox Game Pass üzerinden abonelere sunulacak.

Mart ayında Madden NFL 21 ve Star Wars: Squadrons'un ardından Nisan ayında NHL 21 de Game Pass servisine katılmıştı. Şimdi ise FIFA 21 Xbox Game Pass servisinin kütüphanesine ekleniyor. Aynı zamanda bu ayın başlarında bildiğiniz üzere ilk kez bir PlayStation Studios oyunu, Microsoft'un abonelik servisine eklenmişti. MLB The Show 21'in abonelik servisine eklenmesine rağmen yeni nesilde en iyi performansı PS5 konsolunda verdiği de öne sürüldü.

FIFA 21 Xbox Game Pass servisine ekleniyor

Sony Microsoft'un abonelik hizmetinde ilk gün çıkan oyunu hakkında kararın lisans sahibi MLB tarafından verildiğini açıklamıştı. "Bu karar, MLB The Show'u beyzbol video oyunlarının önde gelen markası haline getirmek için eşsiz bir fırsat sunuyor" açıklaması yapılmıştı.

Kasım 2020'den bu yana konsoldaki Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, ek bir ücret ödemeden EA Play kütüphanesindeki oyunlara erişim sağlayabiliyordu. Mart ayının ortalarında da PC kullanıcıları için EA Play Xbox Game Pass sistemine eklenmişti.

Görünen o ki Microsoft Game Pass kütüphanesini genişletmeye ve daha çok oyunu içerisinde barındırmaya oldukça kararlı. Ortaya çıkan söylentiler yeni Battlefield oyununun da ilk günden servisin abonelerinin erişimine açılacağı yönündeydi.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 01:07
Oyunda defans yok. Eski savunma berbat. Bir de diyorlar ki daha gerçekçi. Ulan götü dönükken 180 derece arkasındaki adama harika atılabilen pas gerçekçi defansı tuşa basarak yapmak mı gerçekçi değil ?
Pes'e gelirsek sahanın diğer yarısı görünmüyor. Onda da 11 tane Frey ile oyunuyor gibisin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 21:25
Ets2 yide ekleseler artik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 14:04
Umarım bu gereksiz oyun için fiyat arttırımı yapmazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 10:48
Daha dün aldım ama ya :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 21 Xbox Game Pass servisine ekleniyor
İlginizi Çekebilir