PlayStation Now Ekim 2020 oyunları belli oldu

Özgür Deveci 7.10.2020 - 13:47
Sony, PlayStation Now kütüphanesine Days Gone, MediEvil, Friday the 13th: The Game, Trine 4: The Nightmare Prince ve RAD oyunlarını ekledi.

Sony, PlayStation Now kütüphanesine Days Gone, MediEvil, Friday the 13th: The Game, Trine 4: The Nightmare Prince ve RAD oyunlarını ekledi. Bu oyunlardan Days Gone, 4 Ocak 2021 tarihine kadar erişilebilir olacak.

PlayStation Now Ekim 2020 oyunları belli oldu

PlayStation Now'a Days Gone, MediEvil, Friday the 13th: The Game, Trine 4: The Nightmare Prince ve RAD oyunları eklendi

PlayStation Now, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir bulut oyun ve abonelik iş modeli hizmetidir. Bu servis, üyelerin PS2 ve PS4 ile PC'deki PS3 ve PS4 oyunlarını yayınlamalarına izin verir. PlayStation 2 ve PlayStation 4 oyunları da PlayStation 4'ten indirilebilir. Bu sistem için Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor. Ancak diğer bölgeler üzerinden abone olarak hizmeti kullanabilirsiniz.

Days Gone

Başıboş ve ganimet avcısı olan Deacon St. John’la ölümcül bir salgının mahvettiği bir kurtlar sofrasına doğru sür. Sadık başıboş motorunla bozuk yoldaki tehlikelere karşı gelirken, aklını yitirmiş vahşi Kaçık sürüleri ve bir o kadar tehlikeli insanlarla yüzleş. Tahmin edilmez hava koşulları ve günün farklı zamanları inanılmaz tehlikelere, şok edici sürprizlere ve ölmeni isteyen diğer her şeye gebe olabilir.

MediEvil

Orijinal macerayı PlayStation 4'te yeniden yaşayın. 4K çözünürlükte göz kamaştıran görselleriyle klasik oynanışın buluştuğu, hayranların beğenisini kazanmış sevilen oyun mezardan çıkıp elden geçirildi. Düşmanı şeytani büyücü Zarok tarafından kazara diriltilen, beceriksiz (ve uzun süredir ölü) Sör Daniel Fortesque'in kemiklerine basın. En büyük düşmanını alaşağı etmek için ikinci bir şans yakalayan Dan, Gallowmere krallığını kurtarmak ve gerçek bir kahraman unvanını kazanmak için bir kez daha yola koyulmalı.

Friday the 13th: The Game

13'üncü Cuma: Oyun, her oyuncunun hayatta kalması, kaçması ya da öldürülmemesi gereken adamı yıkmaya çalışacak araçları vermeye çalışacaktır. Her oyun seansı, hayatta kalmak için değil, en iyisi, sinema tarihinde en çok katil olan, rakiplerinden daha çok öldüren bir şaşkınlığa sahip olduğunuzu ispatlamak için tamamen yeni bir şans verecektir!

Trine 4: The Nightmare Prince

Çok satan Trine serisi, Trine 4: The Nightmare Prince ile birlikte 2.5D sihriyle geri dönüyor! Çok satan macera serisinin üç kahramanı, genç Prens Selius'u kurtarmak için maceraya atılıyor. Sihirbaz Amadeus, Şövalye Pontius ve Hırsız Zoya fantastik ve masalsı manzaralarla ve tehlikelerle dolu bu heyecan verici macerada bir kez daha güçlerini birleştiriyor.

RAD

RAD, insanlığın bir değil iki kez kıyameti yaşadığı post-post-apokaliptik bir dünyada geçen bir 3D aksiyon rouge-like oyunudur. Genç bir baş kahraman olarak oynayarak bilinmeyen ve tarif edilemeyecek yaratıklarla dolu, sürekli değişen, radyoaktif bir harabe olan Fallow'da maceraya atılman gerekiyor. Ama insanlığın geleceğinin büyük bir bedeli var, çünkü sen bu yabancı topraklarda ilerledikçe kırılgan insan vücudunun üzerinde çok ağır değişikliklere neden olacak toksinlere daha fazla maruz kalacaksın.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2021 10:23
Psn üye olmak için yapmanız gereken şey girdiğiniz adresin doğruluğunun iyi olması. İnternetten zip posta kodu arayıp bulduğunuz zip kodunun adresini map'ten bakarak olabildiğince doğru şekilde girmelisiniz. Kredi kartınız ininal paypal gibi olmamalı. Ben bankamatik para kartı kullanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 13:35
Yabancı ülke hesabına ödeme yöntemini nasıl eklediğini bilen birisi anlatırsa süper olurdu. Türkiye based'li kart kabul etmiyor sony. Kullanan birisi var mıdır PS now'ı yabancı site üzerinden?
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2021 10:20
Çok kolay, öncelikle adresin ve o adresin posta kodu aldığın ülkenin hesabı ile aynı olmalı. İnternette London zip code yaz çıkan zip(posta) kodlarından birisini seç, haritadan bak ve adres gir. Kredi kartın ininal yada benzeri olmamalı. Bende vakıf para kartı var sürekli aynı kart ile üye oluyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2020 22:54
Bi şunu türkiyeye getiremediler
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2020 08:11
11.39 senin dediğin ile ps now un ne alakası var boş beyin? Zaten kimseye cevap ta vermemişsin. İşiniz gücünüz yalan
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 13:19
yabancı hesap açmakla olmuyor malesef. Ödeme yöntemi kayıt edebilmek asıl mesele. O da o ülkeye ait kredi kartı yoksa olmuyor. Türkiye based olan kartlar kabul edilmiyor. Yukardaki arkadaş ödeme yönetimi kısmını nasıl yaptığını açıklarsa güzel olurdu :)
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 12:37
paypal hesabı nasıl açtınız. telefon no veya kredi kartı istiyo önceden rastgele girince oluyodu şu an olmuyo
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 11:39
Yabancı hesap aç kullan ben bütün oyunlarını bedavaya oynuyorum metro exodus spiderman watch dogs 2 1 lira bile vermedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 13:22
Yabancı ülkelerin servislerini kullanabilmek için açılan hesaplara nasıl ödeme yöntemi yapılacağını bilen bir arkadaş bizleri aydınlatırsa çok güzel olurdu. Paypal açmak artık imkansız, türkiye based'li kartlar da kabul edilmiyor. Ödemie yöntemini üyeliklerine kayıt eden arkadaşlar nasıl yapıyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Now Ekim 2020 oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir