Remnant from Ashes, Epic Store'da Bedava oluyor

Alparslan Gürlek 6.08.2020 - 18:56
Epic Games Store tarafından bu hafta ücretsiz verilecek oyunlar belli oldu. Aynı zamanda önümüzdeki hafta için bomba gibi oyunların dağıtılacağını gördük.

Epic Games Store dağıttığı ücretsiz oyunlar sayesinde büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor. Bugünden itibaren 13 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak oyunlar belli oldu. Asıl bomba ise önümüzdeki hafta için dağıtılacak oyunlarda...

Epic Games Store haftaya bomba gibi oyunlar dağıtacak

Epic Games Store her hafta ücretsiz iki oyun dağıtıyor. Bugünden itibaren 13 Ağustos tarihine kadar geçerli oyunlar da belli oldu. Epic Games Store üzerinden 13 Ağustos 2020 18:00 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde 3 out of 10, EP 1: "Welcome to Shovelworks ve Wilmot's Warehouse oyunlarını edinebilirsiniz. Oyunlar dijital kütüphanenize eklemeniz durumunda tamamen sizin olacak. İstediğiniz vakit indirip oynayabilirsiniz.

Asıl bomba önümüzdeki hafta dağıtılacak oyunlarda. Bu hafta için dağıtılan oyunların çok iddialı ve ses getirecek oyunlar olduğunu söylemek şaka gibi olabilirdi, ancak Epic Games büyük oyunları dağıtmasıyla ününe ün katan bir şirket olduğu için haftaya asıl bomba geliyor. Önümüzdeki hafta, yani 13 Ağustos tarihinden 20 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak oyunlar arasında The Alto Collection ve Remnant: From the Ashes oyunları bulunuyor.

Remnant from Ashes, Epic Store'da Bedava oluyor

Bu oyunlar arasında insanların en çok dikkatini çeken ise Remnant: From the Ashes olmuştur. Hatta oyunu fiyatı yüzünden alamayıp denemek isteyen oyuncuların "Allah be!" diyerek sevindiklerini işitir gibiyim. Remnant: From the Ashes an itibariyle Steam platformunda 120TL gibi Türk oyuncuların -özellikle bu günlerde- vermekte zorluk yaşayabileceği bir ücretten satılıyor. Hal böyle olunca kaliteli ancak pahalı bir oyunun dağıtılması demek, Epic Games Store sunucularının zor anlar yaşayabileceğine işaret ediyor. Aynı zamanda bizim için sevimli bir fırsat.

Epic Games Store daha önce GTA V, Civilization VI, ARK: Survival Evolved, World War Z, Borderlands: The Handsome Collection gibi oyunları dağıtarak hem büyük ilgi toplamış, hem de adını çok yerde duyurmuştu. Önümüzdeki hafta için işaret ettikleri oyunlar yine sansasyona yol açacak gibi. Hali hazırda Sony tarafından da desteklenince, Steam için ciddi bir rakip olma yolunda adım atıyor. Ayrıca kendi içinde yaptığı değişikliklerle -oyun içi başarımları eklemesi gibi- günden güne ilerlemeye devam ediyor. Kim bilir, yarın Steam için rakip olmaktan çıkıp, pazar ortağı haline gelebilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 7.08.2020 10:12
Para verip alanlar
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 23:09
-_-
taylanz
taylanz 7.08.2020 15:56
;(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 09:40
akıyor maşallah akıyor. 150'ye yakın oyunu bedavaya verdi epic daha ne olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 21:33
Gelecek hafta total war troy da 1 günlüğüne ücretsiz olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remnant from Ashes, Epic Store'da Bedava oluyor
İlginizi Çekebilir