Steam Oyun Festivali Şubat ayında geri dönüyor

Alparslan Gürlek 30.01.2021 - 12:50
Binlerce bağımsız geliştiricinin oyunlarını deneme şansı bulacağımız Steam Oyun Festivali, Şubat ayında yeniden karşımıza çıkacak.

Steam üzerinde geçtiğimiz yıl üç kez yapılan "Steam Oyun Festivali" bu yıl da ilk kez önümüzdeki ayın başlarında yapılacak. Bağımsız geliştiricilerden gelecek yüzlerce demo ile röportajlar, canlı yayınlar eşliğinde toplamda bir hafta sürecek olan etkinlikte birçok yeni oyunu deneme şansına sahip olacağız. Ayrıca dönemsel indirimler kadar olmasa da festival sürecinde küçük indirimler görebiliriz. Oyunlarını ilk kez yayınlayacak geliştiricilerden tutun, birkaç oyun yayınlamış deneyimli geliştiricilere kadar birçok stüdyodan oyunlar göreceğiz.

Steam Oyun Festivali 3-10 Şubat tarihleri arasında yeniden yapılacak

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl birçok gerek grafikleriyle gerekse sanatsal tarzıyla dikkat çeken bağımsız oyun, Steam Oyun Festivali boyunca oyunculara açılmıştı. Henüz çıkmamış oyunların demolarını oynayarak fikir sahibi olmak için güzel bir fırsat olduğunu söyleyelim. Ayrıca yayınladıkları yeni fragman aracılığıyla da festival boyunca gösterilecek bazı oyunların isimlerini onaylamış oldular. Yayınladıkları fragmanı hemen alt taraftan izleyebilirsiniz.

Demosunu göreceğimiz onaylanmış oyunlardan bazıları

- Hazel Sky: Coffee Addict Studio tarafından geliştirilen tek oyunculu macera türünde bir yapım. Gerek grafikleriyle gerekse hikayesiyle oldukça dikkat çekici görünüyor. Açıklamada kaderi ve arzularıyla yüzleşen genç bir mühendisin hikayesini anlatan samimi bir macera olduğunu söylüyorlar.
- Fling to the Finish: SplitSide Games tarafından geliştirilen fizik tabanlı, çok oyunculu basit eğlence türünde bir yapım. Fall Guys oyunundan esintiler görmek mümkün.
- Black Book: Morteshka tarafından geliştirilen, Slav mitolojisi temeline inşa edilen hikayesiyle oyunculara karanlık bir RPG macerası vaat eden, aynı zamanda da kart oyunu olarak karşımıza çıkan bir yapım. Sanat tasarımıyla dikkatleri üzerine çektiğini söyleyebiliriz.
- Almighty: Kill Your Gods: RUNWILD Entertainment tarafından geliştirilen devasa bossları avladığınız bu co-op deneyim hem hack and slash hem de RPG türlerinin güzel bir birleşimi gibi görünüyor. Steam Oyun Festivali boyunca demosu denenebilir.

Steam Oyun Festivali Şubat ayında geri dönüyor
- Shady Knight: Hızlı yapısı ve parkurlarıyla düşmanlarınızı teklemeyip kazıklara geçirebileceğiniz ya da kılıcınızın öfkesiyle tanıştırabileceğiniz eğlenceli görünen bir oyun. Aynı zamanda Alexey 'cptnsigh' tarafından geliştirilmiş. Öyle görünüyor ki tek kişi geliştirilen bir oyun.
- Genesis Noir: Feral Cat Den tarafından geliştirilen ve Fellow Traveller tarafından yayınlanacak olan bu Point & Click türündeki yapım her yönüyle oldukça ilginç. Çıkış tarihi ise "Big Bang öncesinde, sırasında ve sonrasında" şeklinde ilginç bir yöntemle açıklanmış.
- Rift Breaker: Üs inşa etme oyunlarını seviyorsanız stratejik yönü, izometrik kamera açısı ve hayatta kalma mekanikleriyle bu oyunun demosunu denemek isteyebilirsiniz. EXOR Studios tarafından geliştiriliyor.
- Bloodroots: Vahşi batı temasını olabildikçe kanlı ve vahşi şekilde ele alan yapım hızlı yapısıyla ve grafikleriyle dikkat çekiyor. Temelde "Hades tarzı" bir oyun gibi göründüğünü söylemeliyiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Oyun Festivali Şubat ayında geri dönüyor
İlginizi Çekebilir