The Witcher 2. sezon artık son aşamaya gelmiş

Alparslan Gürlek 11.05.2021 - 11:55
The Witcher 2. sezon için yapımcı Hissrich "Feci heyecanlıyım" diyor. Post prodüksiyon aşamasının "derinliklerinde" olduklarını söylüyor.

The Witcher 2. sezon çekimleri bildiğiniz gibi Nisan başlarında 158 günlük çalışmanın ardından bitmişti. Bugün dizinin yapımcısı Lauren Hissrich, yeni sezonun artık post prodüksiyonun "derinliklerinde" olduğunu söyledi. Twitter'da paylaştığı gönderi ile dizi için fena heyecanlı olduğunu belirten Hissrich, Londra'ya döndüğünü de açıkladı.

The Witcher 2. sezon post prodüksiyonun "derinliklerinde"

Daha önce duymayanlar için basitçe post prodüksiyonun ne olduğundan bahsedelim. Dizi, film ya da herhangi bir video projesinde gelinen son aşamaya post prodüksiyon deniyor. Bir proje önce pre-prodüksiyon (yapım öncesi) aşamasında planlanıp hatları çizildikten sonra prodüksiyon (yapım) sürecinde -ki Witcher'da 158 gün süren çekimleri örnek verebiliriz- ana hatları oluşuyor ve post prodüksiyon sürecinde ise kurgu, görsel efekt birleştirmeleri, bazen gerekirse yeniden çekim gibi devam eden tüm işler yapılıyor.

Netflix henüz The Witcher 2. sezon için bir çıkış tarihi duyurmadı ancak yalnızca bu yıl içinde yayınlanacağını söyledi. Yılın ortasına doğru yaklaşırken yapımcıdan gelen bu açıklama ise oldukça mutlu edici. Dizinin bu yıl çıkacağını Reddit üzerinde bir AMA (Ask me anything) gönderisi paylaşan Hissrich de söylemişti. Hissrich aynı zamanda bugün post prodüksiyonun "derinliklerinde" oldukları açıklamasını da yaptı. Görünen o ki The Witcher 2. sezon bu yıl bitmeden karşımıza çıkacak. PCGamer'daki tatlı insanlar dizinin Aralık 2021'de karşımıza çıkabileceğini söylüyorlar ancak henüz Netflix tarafından bir duyuru yapılmadıkça kesin bir tarihten bahsetmek oldukça güç.

The Witcher 2. sezon artık son aşamaya gelmiş

Hissrich tarafsız bir gözlemci olmasa da kendi şovunun yeni sezonu için "fena şekilde heyecanlı" olduğunu söylemesini duymak güzel. Elbette kendi dizisi için hevesli olmamasından daha iyidir. "Feci sıkıldım" demesi iyiye işaret olmazdı. Kitaplardan uyarlanan dizi hakkında son haberlerimiz ise yeni sezonda Wild Hunt'ın karşımıza çıkacağıydı. Hatta sizler için "Wild Hunt nedir?" diye bir yazı bile hazırladık. Hemen aşağıdaki bağlantılardan ilgili iki yazımıza da ulaşabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirmeyi unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2021 19:02
Çok geç dizi çekiyorlar. Bu sadece bu dizi için geçerli değil, zaten en fazla 8-10 bölüm yayınlıyorsunuz, 2-3 yılda bir bölümleri getiriyorsunuz üstüne üstlük.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2. sezon artık son aşamaya gelmiş
İlginizi Çekebilir