The Witcher Sezon 2 çekimleri bitti

Alparslan Gürlek 1.04.2021 - 13:35
Bir yıldan uzun süren ve salgından fazlasıyla nasibini alan The Witcher Sezon 2 çekimleri de nihayet bitmiş. Haberler setten geliyor.

Bir yıldan uzun süren ve dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından oldukça etkilenen The Witcher Sezon 2 çekimleri nihayet bitti. Haber, dizinin saç ve makyaj sanatçısı Jacqueline Rathore'un paylaştığı bir hikayeye dayanıyor. Kendisi hikayesinde "Witcher 2 çekimlerini bitirdik!" demişti.

The Witcher Sezon 2 çekimleri bitti

Rathore'un gösterdiği panoda hiçbir şey kalmamışa benziyor. Sadece panoya sabitlenmiş bir menü bulunuyor, yukarıdakinin ise neye benzediğini söylemek güç. Rathore prodüksiyonun 1 Nisan Perşembe günü resmi olarak tamamlandığını açıklığa kavuşturdu. Öyle görünüyor ki yeni sezonun karşımıza çıkması için çok bir şey kalmadı.

The Witcher Sezon 2 çekimleri bitti

The Witcher Sezon 2 çekimleri koronavirüs pandemisinin dünyayı etkisi altına almak üzere olduğu Şubat 2020'de başlamıştı. Çekimlerin Ağustos ayında tamamlanması bekleniyordu ancak testlerin pozitif çıkması, Henry Cavill'in sakatlanması, kısıtlamalar derken bütün bu olanlar süreci olumsuz etkiledi. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen, Witcher prodüksiyonunun başına geldi diyebiliriz.

Henüz elimizde The Witcher Sezon 2 çıkış tarihi ile ilgili bir detay yok ancak bugünün haberleri öyle gösteriyor ki 2021'de yeni sezonla karşılaşma olasılığımız yüksek. Dizinin yaratıcısı Lauren S. Hissrich, geçen yıl Reddit üzerinde bu yıl çıkacağını doğrulamıştı ancak "acele işe şeytan karışır" gibi mesajlar da vermişti. Yakında yeni sezonun çıkış tarihi hakkında daha fazla detay öğreneceğiz gibi duruyor.

Tabi bu sırada son haberlere göre yeni sezonda karşımıza Wild Hunt da çıkacak gibi görünüyor. Eğer kaçırdıysanız yukarıdaki bağlantıdan ilgili haberimize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Witcher evreni ile ilgili yakında çok seveceğiniz özel içerikler de hazırladık. Önümüzdeki sezon gelecek Wild Hunt ve serinin karakteleri hakkında detaylı şekilde hazırladığımız içerikleri de aşağıdaki bağlantılardan bulabilirsiniz.

Aynı zamanda eğer oyunlarla aranız iyiyse, Witcher 3 PS5 ve XSX sürümü için de elimizde çok net olmasa da bir çıkış tarihi var. Peki sizler Witcher Sezon 2 hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Sezon 2 çekimleri bitti
İlginizi Çekebilir