Valheim büyü modu ile Skyrim rüzgarları estirebilirsiniz

Alparslan Gürlek 12.04.2021 - 12:17
Valheim büyü modu olan Skyheim sayesinde oyunda Skyrim benzeri büyüler yapıp, bunlarda ustalaşabileceksiniz. Tabi öncesinde biraz uğraştırıyor.

Skyheim adında yeni bir mod sayesinde Valheim'de sihir yapmak artık mümkün. Oyundaki birçok boss savaşını tamamladıysanız bile hala geri dönmek için bir sebebiniz olacak. Valheim büyü modu ile farklı sınıflardan büyüler kullanarak, tıpkı silah ve diğer yeteneklerinizi geliştirebildiğiniz gibi bunları da geliştirebileceksiniz.

Valheim büyü modu: Skyheim

Eurogamer'dan Emma Kent'in bildirdiği üzere mod oyunun ilerleme sistemine düzgün bir şekilde entegre edilmiş. Bu da büyüleri kullanırken yeteneğinizi geliştirip hasar çarpanınızı artırmanıza olanak sağlıyor. Öldürdüğünüz her boss size bir dizi yeni yeteneğin kilidini açan eşyalar düşürecek. Büyülerin hepsini yapabilmek için bazı boss savaşlarını tekrar yapmanız gerekebilir. Yukarıdaki videoda daha detaylı olarak görebilirsiniz.

Valheim büyü modu ile Skyrim rüzgarları estirebilirsiniz

Büyü sisteminin Skyrim'i çağrıştırması ve isminin başında Sky geçmesi de hoş bir detay. Aynı zamanda büyülerin tamamı sadece savaş için tasarlanmamış, birkaç farklı ve faydalı büyü de mod ile birlikte geliyor. Işık büyüsü sayesinde yolunuzu aydınlatabilir, seyahat büyüsüyle hareket hızınızı artırabilirsiniz. Hatta yeniden doğma noktanıza sizi geri gönderen bir büyü bile var. Bu da işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Buraya tıklayarak Valheim büyü modunu indirebilir ve dilerseniz görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki bağlantılardan sizler için hazırladığımız Valheim içeriklerine de ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim büyü modu ile Skyrim rüzgarları estirebilirsiniz
İlginizi Çekebilir