Valheim Hearth and Home güncellemesi geliyor

Alparslan Gürlek 22.03.2021 - 12:34
Valheim Hearth and Home güncellemesi, oyun için gelecek ilk büyük güncelleme olup ev inşa etme mekanikleri üzerine odaklanacağı düşünülüyor.

Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunu Valheim Hearth and Home güncellemesiyle gelecek. Geliştirici henüz güncellemeye yönelik çok bir detay paylaşmasa da, elimizde bizi mutlu etmeye yetecek kadar bilgi var. Geçtiğimiz günlerde geliştirici Iron Gate, oyunun altı milyon kopya sattığını ve yeni bir güncellemenin yolda olduğunu duyurdu.

Valheim Hearth and Home güncellemesi ev inşa etmeye odaklanacak

Stüdyo henüz yeni güncelleme hakkında detaylı bir bilgi paylaşmasa da, oyunun baş sanatçısı Hearth and Home güncellemesinden yeni bir görsel paylaştı. Güncelleme için belirledikleri isme bakarsak içerisinde ev içi ve çevresini inşa etmede kullanılabilecek yeni malzemeler getirecek. Bu da oyunun en güçlü yönlerinden biri olan inşa sisteminin daha da keyifli hale gelecek olması anlamına geliyor. Ayrıca bu Iron Gate'in popüler oyunları için yayınlamayı planladığı birçok güncellemeden sadece bir tanesi.

Valheim Heart and Home güncellemesi geliyor

Satışlar konusunda Steam'i alt üst eden oyun büyük başarı yakaladı. Oyunun çıkışından bu yana altı hafta gibi bir süre geçmesine rağmen satışları altı milyon kopyayı geçmiş durumda. Erken erişimde olan bir oyuna göre bunlar gerçekten muhteşem sayılar. Birçok AAA oyunu satışlarda sollayan Valheim Hearth and Home gibi birçok büyük güncellemeyle elde ettiği oyuncuları da memnun etmek için çalışıyor. Bunun yanı sıra ekip bildirilen hata ve sorunları gidermek için de çok sıkı çalışıyor diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde geliştirici, Valheim lag sorunu ile ilgili yeni açıklamalar yapmıştı. Bunun üzerine gelen bir güncellemeyle hızlıca bu soruna çözüm üretmeyi başarmışlardı ve bugün en azından gecikme süreleri konusunda ilk zamanlara göre çok daha az sorun yaşanıyor. Bununla birlikte erken erişim oyunu olduğundan içerisinde birçok bug bulunduran oyun için büyüklü küçüklü birçok yama yayınlanıyor. Bunlar da oyun deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmalar. Biz de sitemizde sizler için oyun hakkında birçok içerik hazırladık ve Valheim Hearth and Home güncellemesi için de gelişmeleri takip ediyor olacağız. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:
Valheim troll evcilleştirme modu
Düşük FPS sorunu ve çözümü
World Generator Kullanımı
Hayatta kalma rehberi
Erken erişim incelemesi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 05:26
Teneke kafalar kanalından izlemiştim çok güzel bir oyun keşke oynama fırsatım olsaydı:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 14:26
Oyun gayet iyi, daha başlamadıysanız uyarayım: beraber gireceğiniz insanları iyi seçin. 3-5 gün sonra bıraktıklarında hevesiniz kursağınızda kalabilir. Öyle olacaksa tek oynayın daha zevkli olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim Hearth and Home güncellemesi geliyor
İlginizi Çekebilir