Warzone Mara operatörünün aktörü iki hileciyi tespit etti

Alparslan Gürlek 15.03.2021 - 15:17
Call of Duty: Warzone yine hile haberleriyle karşımıza çıkıyor. Bu sefer oyundaki bir karakteri (Mara) canlandıran yayıncı, hilecileri yakaladı.

Gün geçmiyor ki yeni bir Call of Duty: Warzone hile haberiyle karşılaşmayalım. Fakat bugün bahsedeceğimiz konu oldukça ilginç. Oyundaki Mara karakterini canlandıran Alex Zedra'nın çabalarıyla canlı yayında hile kullanıldığından şüphelenilen iki yayıncının hesapları askıya alındı. Artık hile haberlerine ne başlık yazacağını şaşırmış biri olarak yazdığım "Call of Duty Warzone oynarken hile yapıyorsanız, yapmayın" haberini de okumuşsunuzdur. Okumadıysanız, hile yapmamanız için bir yığın mantıklı nedenden bahsetmiştik.

Gerçekten Warzone oynarken hile yapıyorsanız, YAPMAYIN!

Oyuncuları geçtik, artık canlı yayınlarda bile hile yapanlar meydana çıkmaya başladı. BeardedBanger ve Sarah "Icy Vixen" Belles, Call of Duty Modern Warfare & Warzone'da Operatör Mara'yı canlandıran Alex Zedra tarafından hile kullanırken yakalandı. Zedra'nın iddiaları, bu ikilinin wall hack ve aimbot kullandığı yönünde. Bunun üzerinde önce Icy Vixen askıya alındı. Devamında ise 12 günde Twitch partneri olacağı için övünen BeardedBanger'ın hesabı da askıya alındı. O anları izledikten sonra bu haberi aldığınızda sizin de "Oh iyi olmuş" diyeceğinizi düşünüyorum. Çünkü, iyi olmuş!

Zedra bunların üstüne "Bu platformda geçirdiğim beş yıl boyunca karşılaştığım en toksik hilecileri yasakladığı için Twitch'e teşekkür ederim" dedi. Bütün bunlar aslında Alex Zedra'nın, kız arkadaşının hile yaptığından şüphelendiği için BeardedBager'ı aramasıyla başlıyor. BeardedBanger da "Ben insanları izlemem tokatlar geçerim" gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Bu toksik yanıtlarından sonra işler kızışıyor zaten. Bununla yetinmeyip izleyicilerine de sallamaya başlıyor. Yukarıdaki videodan görebilirsiniz.

Velhasıl kelam, şu oyunda hile yapıyorsanız, gerçekten yapmayın. Bakın daha geçtiğimiz yılın sonlarında 20,000 kişiyi yasakladılar. Geçenlerde oyunlarda hile kullanan insanlarla ilgili bir bilimsel makale okudum, yakında bu konuyla ilgili öğrendiklerimi bir yazıda derleyip sizlerle paylaşacağım.

Warzone Report sistemi nasıl kullanılır?

Bu sistem hilecileri engellemek için değil, insanların kendi kayıtlarını takip etmesi için kurulmuş. Basitçe Call of Duty Twitter hesabına giderek ilgili gönderiye -buraya tıklayın- oyuncu etiketinizi #WarzoneReport hashtagi ile yazıyorsunuz. Size özel tasarlanmış bir görsel ile Öldürme/Ölüm gibi bazı istatistik verilere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca bu sayede kendinize uygun takım arkadaşları bulma konusunda da işiniz kolaylaşacaktır.

İlginizi çekebilir:
Yayında ırkçılık yapan NBA oyuncusunun son durumu

 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 11:00
yasaklasalar nolucak adam yeni hesapla tekrar girer hileye devam eder
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 11:08
Online oyunlarda neden hile yaparlar anlamıyorum başları göğe falan mı eriyor bu insanların
-------------
Keşke anlayabilsek \_(-.-)_/
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 08:48
ego tatmini bizim ülkede bolca var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 00:26
Hile yapmak alçaklıktır ve alçaklığı yaymaktır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warzone Mara operatörünün aktörü iki hileciyi tespit etti
İlginizi Çekebilir