Witcher 3 PS1 oyunu olsaydı işte böyle görünürdü

Alparslan Gürlek 15.02.2021 - 12:33
Andres Lundbjörk isimli bir YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan video, Witcher 3 eğer PS1 için yayınlansaydı nasıl görüneceğini gösteriyor.

Gün geçmiyor ki oyuncu ve geliştirici toplulukları arasından kaliteli mizahın işlendiği içerikler internette yerini almasın. Bugün de karşımızda -The Last of Us 2 tarafından tahtından indirilen- dünyanın en çok ödül alan ikinci oyunu "Witcher 3 PS1 konsolunda çalışsaydı nasıl görünürdü?" Sorusunun yanıtı çıkıyor.

Witcher 3 PS1 için yayınlansaydı... Nesil geçişlerinin bile değiştiremediği bazı şeyler var

Anders Lundbjörk'ün YouTube üzerinde yayınladığı yoğun mizahıyla karşımıza çıkan "The Witcher 3 ama PS1 için" başlıklı video oldukça gülünç. Orijinal oyunu oynayanların çok iyi bileceği gibi hikayemiz Kaer Morhen surları içerisinde başlıyor, fakat gidişat oldukça farklı. Gelin videoyu izleyelim ve bu çivisi çıkmış dünyada birkaç saniyemizi gülerek geçirelim. İyi seyirler!

Meşhur PlayStation açılış ekranının ardından Geralt, Witcher kalesinde biricik sevdiceği Yennefer ile hoş vakit geçiriyor. Küvetinde uzanıp sıcak bir duşun tadını çıkartan Geralt, tıpkı orijinal oyunda da olduğu gibi Yennefer'ın büyülü ıstakozu ile tatsız bir an yaşıyor. Sonra sudan çıkarttığı yaratık ile Gwent kartlarını çıkartarak kozlarını paylaşıyor. Oyunun internet geyiği haline gelen mini-oyunu Gwent burada da karşımıza çıkıyor. İşte şimdi sapıtacak dediğimiz video tam da olması gerektiği yerde sapıtıyor. "Triss is my Waifu" diyerek animelere de göndermesini yapıyor. Witcher 3 PS1 oyunu olsaydı işte tam olarak böyle görünürdü.

Witcher 3 PS1 oyunu olsaydı işte böyle görünürdü

Gerçekten oyuncuların güçlü mizahı, hayal gücü ve yetenekleri bir araya geldiğinde ortaya böyle ilginç ve eğlenceli şeyler çıkıyor. Özellikle Anders Lundjbörk daha önce de bazı yapımlar için tıpkı bu videodaki konsepti uygulamıştı. Hatta geçtiğimiz yılın sonlarında yaptığı "Cyberpunk 2077 PS1 oyunu olsaydı nasıl mı olurdu?" videosunu izlemeyi unutmayın. Kendisi bağımsız bir geliştirici ve aynı zamanda YouTube üzerinde içerik üreticisi. Oyun geliştiriciliğine, bağımsız geliştiricilerin hali hazırdaki durumlarına ve piyasada ses getiren oyunlara yönelik ürettiği içerikler ile hem bilgilendirici, hem de eğlendirici bir kanal. Özellikle Unity oyun motoru teknolojisiyle ilgileniyorsanız kanalını ziyaret edebilirsiniz. Birçok rehber videosu yayınlamış.

Biliyorsunuz daha önce Witcher 3 ve Gwent oyunlarının kaynak kodlarının bir siber saldırı sonucu satıldığı haberini de yapmıştık. İlgili habere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 20:36
ahahaha bu iyidi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 3 PS1 oyunu olsaydı işte böyle görünürdü
İlginizi Çekebilir