Call of Duty: WWII Türkçe yama yayınlandı

Alparslan Gürlek 21.03.2021 - 00:26
Call of Duty: WWII Türkçe yama çıktı. TG Yama tarafından hazırlandı ve hem arayüz, hem de altyazılarda %100 Türkçe bir oyun deneyimi sunuyor.

Call of Duty: WWII Türkçe yama çıktı. Oyunun arayüzünü ve senaryosunu yüzde yüz Türkçeye çeviren yeni yama bugün yayınlandı. Kurulumunun ve kaldırılmasının basitliğiyle oldukça iyi bir iş çıkartıldığını belirtelim. TG Yama ekibi tarafından hazırlandı.

Call of Duty: WWII Türkçe yama kurulumu

Call of Duty: WWII Türkçe yama kurulumu itibariyle de oldukça basit bir şekilde karşımıza çıkıyor. TG Yama tarafından geliştirilen TGBox adlı yazılımla indirip çok basit bir şekilde yükleyebilirsiniz. İndirme sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer TGBox programını zaten indirdiyseniz, güncelleme geldiğini göreceksiniz.

Bu program sayesinde yamayı yükleyebilirsiniz. Ayrıca siz yamayı yüklerken program otomatik olarak dosyanızın bir yedeğini alacak. Bu sayede beğenmediğiniz takdirde yine aynı program üzerinden yamayı kaldırabileceksiniz. Kullanıcılara böyle bir kolaylık sağladıkları için TG Yama ekibini tebrik etmek gerekiyor. Şunu da belirtelim, Call of Duty: WWII Türkçe yama oyunun İngilizce dilinden çevrilmiş. Bu nedenle yamayı kurmadan önce oyunda İngilizce dilinin seçili olduğundan emin olun.

Call of Duty: WWII Türkçe yama yayınlandı

Ayrıca bu yama oyunun Steam ve 1.25.01 (7831931) korsan versiyonları ile uyumlu. Yine de tavsiyemiz korsandan uzak durmanız yönünde olacaktır. Oyunun senaryo modunu %100 Türkçe oynamak için yamayı indirip kurabilirsiniz. Kurulumdan sonra Ayarlar > Ses kategorisindeki "Alt Yazılar" seçeneğini etkinleştirmeniz tavsiye ediliyor.

Call of Duty serisinin İkinci Dünya Savaşı'na dönüşü

Daha önce Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Advanced Warfare oyunlarıyla karşımıza çıkan Sledgehammer Games tarafından geliştirilmiştir. Aynı zamanda Sledgehammer Games kurucuları daha önce "Dead Space" serisinin oluşturulmasında büyük rol oynamıştır. Activision'dan tamamen bağımsız ancak şirketin tamamına sahip olduğu bu stüdyo, son olarak Call of Duty: Black Ops Cold War oyununda da geliştiriciler arasındaydı. CoD WWII ilk kez 3 Kasım 2017 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için yayınlandı. Serinin uzun zaman sonra ikinci dünya savaşı temasına dönüşü olarak da nitelendirilebilir.

Tabi bu oyunun çıkışında DICE'dan gelen Battlefield 1'in etkisinin büyük olduğunun da altını çizmek lazım. Modern çağa ve ilerisine dayanan yeni oyunlar, oyuncu kitlesinin ilgisini çekmekte zorlandığından şirketlerin yeni hedefi ikinci dünya savaşına dönerek günümüz savaşlarına yavaş yavaş ilerlemek. Şimdilerde söylentiden ileriye gitmekte zorlanan Battlefield VI da konuşuluyor ancak henüz ses seda yok.

İlginizi çekebilir:
Call of Duty Warzone'da Neo-Nazi sembolü
Ekmek ile Warzone oynayan oyuncu
Black Ops Cold War satın alırken yakalanan suçlu

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2023 13:53
Nasıl kurulduğunuda anlatsaydınız bari Nereye Nasıl Kurulur Program otomatik yönlendiriyor demişsiniz ama öyle bişey söz konusu değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2022 01:51
Virüslü diyor indirmeye çalıştığımda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2022 19:41
bu 1.25.0.1 istiyo bida mı indircem yaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2021 16:53
Steam üzerinde deneyen var mı acep?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 13:52
6 saatlik içeriği olan oyunla, 100 saatlik hayvan gibi içeriği olan oyunları bir tutmak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII Türkçe yama yayınlandı
İlginizi Çekebilir